Які замкові технології обрала найсучасніша українська школа? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Які замкові технології обрала найсучасніша українська школа?

  • 08.10.2013

    Які замкові технології обрала найсучасніша українська школа?

    Які замкові технології обрала найсучасніша українська школа?
    Російсько-Українська гуманітарна гімназія в Києві - це перший в Україні навчальний заклад, який користуватиметься унікальними механічними ключами з електронним чипом. Окрім зручності, майстер-система на базі продукції Mul-T-Lock ( мультлок ) та Mul-T-Lock Syner Key ( мультилок синеркей ) гарантує якнайвищий рівень безпеки: дитина безконтрольно не вийде за межі школи, а щоб забрати її, слід пройти 3 рівні ідентифікації. Індивідуальний механічний ключ із електронною міткою відчиняє приміщення й персональні речові шафи, а також дозволяє проходити через зони, оснащені електронними зчитувачами, такі як турнікети центрального входу.
     
     
    Навчальний заклад може похвалитися ще одним унікальним для української школи рішенням: найважливіші ключі завжди на місці завдяки системі KEY WATCHER TOUCH ( кейвочер тач ). Сейф для зберігання і контролю ключів KEY WATCHER моделі TOUCH удруге встановлено в Україні і вперше – в українському навчальному закладі. Досі в нашій країні їх замовляли банки, готелі, медіа-компанії. На відміну від KEY WATCHER версії ILLUMINATED, система TOUCH має русифіковану програму. KEY WATCHER TOUCH зручніша за попередні генерації завдяки спрощеному електронному меню на 10-дюймовому сенсорному екрані. Система TOUCH дозволяє надсилати повідомлення на визначені замовником електронні адреси про те, коли ключі залишили шафу або повернулися до неї. Таким чином, KEY WATCHER TOUCH – не лише надійний сейф, а й система обліку робочого часу.
     
     
    У Російсько-Українській гуманітарній гімназії ретельно продумали, як гарантувати безпеку за надзвичайних обставин. Шляхи евакуації обладнані протипожежними дверима, постійно напіврозчиненими завдяки електромагнітним утримувачам EffEff ( ефеф ). У випадку активації системи пожежної тривоги, коли треба запобігти розповсюдженню диму та вогню, магнітоутримувачі EffEff ( ефеф ) переводять двері в зачинений стан.
     
     
    Безпрецедентні для українського освітнього закладу системи безпеки та контролю доступу доповнюють унікальні особливості школи, створеної завдяки співпраці профільних міністерств освіти України та Росії. З дітьми працюють українські та російські педагоги, випускники гімназії отримують два атестати. Після реконструкції будівлі колишнього банку під потреби гімназії рівень безпеки об’єкту зріс на порядок. З’явилися класи, обладнані спеціальними меблями, інтерактивними дошками та мультимедійними проекторами; оснащені для трудового та музичного навчання класи; два басейни, тренажерний і актовий зали, їдальня. На території гімназії розташувалися футбольний, баскетбольний та дитячий ігровий майданчики. Належний рівень безпеки персоналу, учнів і майна розробили й інсталювали АС-менеджери з роботи на об’єктах магазину "ЛоксМайстер Академмістечко".
     
     
    «Системи «Майстер-ключ» та KEY WATCHER в Україні поки що інсталюють тільки елітні школи. Тим часом для коледжів та університетів західних країн ця продукція безпеки є нормою, а не розкішшю. Адже йдеться не лише про зручності, а й про щоденну безпеку дітей, молоді, високопрофесійних педагогів. Українські навчальні заклади почнуть встановлювати якісні системи контролю доступу, коли будуть достатньо поінформовані про їх переваги. Побутує думка, що українські школи не мають коштів на провідні замкові технології. Однак за безпеку платять один раз, а за її відсутність неодноразово розплачуються», - стверджує Дмитро Дорошенко, менеджер проектів ТОВ "РАВ БАРИАХ".
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору