CONSTRUCT-Ательє на сторожі безпеки автомобілів, тепер, господарі BMW X6 можуть бути впевнені, що їх машина захищена від угону / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT-Ательє на сторожі безпеки автомобілів, тепер, господарі BMW X6 можуть бути впевнені, що їх машина захищена від угону

  • 20.08.2018

    CONSTRUCT-Ательє на сторожі безпеки автомобілів, тепер, господарі BMW X6 можуть бути впевнені, що їх машина захищена від угону

    CONSTRUCT-Ательє на сторожі безпеки автомобілів, тепер, господарі BMW X6 можуть бути впевнені, що їх машина захищена від угону

    Про неї співають пісні, її знімають в кіно і навіть складають афоризми. Асоціації, які виникають з брендом - розкіш, стиль і класика. Мати в гаражі BMW - вже успіх, а захистити від злодіїв - розважливе рішення.

    Фахівці CONSTRUCT Ательє раніше розробили механічний захисний замок для BMW X5 Е70 (2006-2013 року випуску).

    CONSTRUCT-Ательє на сторожі безпеки автомобілів, тепер, господарі BMW X6 можуть бути впевнені, що їх машина захищена від угону.
     

    Після отримання замовлення на встановлення захисту для автомобіля BMW X6 Е71. Була проведена перевірка замку, виробленого чеським заводом CONSTRUCT, для моделі BMW X5. З огляду на особливості автомобілів, схожість кузовів, а також, неможливість встановлення замку на коробку передач, як і в Е70. Було прийнято рішення встановити механічний замок, який блокує рульовий вал.

    Звертайтеся в CONSTRUCT Ательє - місце, де підберуть оптимальний варіант захисту для вашого авто.

    Сьогодні, чеський замок VSL 11-035, встановлений в BMW X6 Е71. Надійне блокування рульового валу не дозволить викрасти машину.

    Встановлення відбувається з використанням спеціальних зривних болтів на штатні кріплення в кузові автомобіля.

    Для того, щоб заблокувати машину, необхідно встановити кермо в потрібне положення, а потім вставити ключ в замок CONSTRUCT і повернути на 180 °.

    Захистіть свою машину за допомогою CONSTRUCT.

    І не поспішайте засмучуватися, якщо не знайшли захист для свого автомобіля. Звертайтеся в CONSTRUCT Ательє - місце, де підберуть оптимальний варіант захисту для вашого авто.

    lock.uaЗамки для BMW X5 (E70), BMW X6 (E71) доступні до замовлення на вітрині 24/7 – lock.ua!
     

    CONSTRUCT VOLANT Протиугінний блокіратор рульового валу

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору