В Україні створили замок керма Construct для BMW X5 у кузові E70 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > В Україні створили замок керма Construct для BMW X5 у кузові E70

  • 23.03.2018

    В Україні створили замок керма Construct для BMW X5 у кузові E70

    В Україні створили замок керма Construct для BMW X5 у кузові E70

    Автомобілі в Україні викрадаються все частіше. Особливо злодіїв цікавлять елітні авто, на збуті яких можна значно поживитися. Автомобільна марка BMW входить в список найбільш популярних марок серед злодіїв. А це означає, що сучасні системи захисту проти угону повинні стояти в кожній такій машині.

     В Україні створили замок керма Construct для BMW X5 у кузові E70
     

    Construct-Ательє при SPV Company LTD продовжує впроваджувати новітні технології в сфері механічних протиугінних систем чеської компанії Construct для сучасних автомобілів BMW. Так, до нас звернувся власник BMW X5 серії E70, якому було важливо, щоб на його автомобілі був установлений саме механічний блокіратор керма. Спеціально для нього ми розробили та встановили протягом 3-5 днів нову модель Construct Volant, принцип якої заснований на блокуванні керма від угону.

    Система Volant (або Волант) не дає можливості повертати кермо при закритому положенні. Управління замком відбувається ключом. Construct Volant встановлюється на рульовий вал на зривні гвинти і блокує таким чином управління автомобілем.

    Основні переваги системи Construct для блокування керма наступні:

    • Замок Volant неможливо відкрити відмичкою, швидко зламати та майже неможливо висвердлити.
    • Системи від Construct витримують теплове, хімічне, холодове навантаження.
    • Механічний замок не залежить від роботи акумулятора автомобіля.
    • Для того, щоб зламати такий замок, потрібно витратити багато часу, використовувати електроінструменти і мати спеціальні навички.
    • Сучасний циліндр Construct не піддається дії бампінгу та руйнівним методам зламу, має спеціальну систему зчитування коду.
     

    З системою Construct Volant власники BMW X5 серії E70 можуть бути впевненими – їх авто надійно захищене. А Construct-Ательє гарантує якісну роботу та відмінний сервіс!

    lock.uaЩоб обрати і замовити потрібний протиугінний пристрій, переходьте на сайт-вітрину – lock.ua!
     

    CONSTRUCT VOLANT Протиугінний блокіратор рульового валу

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору