Преміум-авто мають бути захищеними – в Construct-Ательє розробили замок АКПШ для Volvo S90 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Преміум-авто мають бути захищеними – в Construct-Ательє розробили замок АКПШ для Volvo S90

  • 17.07.2018

    Преміум-авто мають бути захищеними – в Construct-Ательє розробили замок АКПШ для Volvo S90

    Преміум-авто мають бути захищеними – в Construct-Ательє розробили замок АКПШ для Volvo S90

    Автомобілі преміум-класу потребують надійного захисту, адже вони дорого коштують, через що є об’єктом підвищеної уваги злодіїв. Кращим протиугінним рішенням для таких автівок є чеські механічні замки Construct. А якщо серійне рішення для конкретної моделі ще не розроблене, можна звернутися в Construct-Ательє, де створять для неї ексклюзивний замок.

     
    Так, купляючи новенький седан Volvo S90 в ТОВ «ВіДі Нордвей», власник автомобіля забажав, щоб на ньому була присутня надійна механічна протиугінна система. Дилер зв’язався з фахівцями Construct-Ательє, які провели розробку нового замка Construct для автоматичної КПШ.
     
    Водночас, щоб даний замок був доступний як серійне рішення, був створений другий його екземпляр, який направили на завод Construct. На базі нашого партнера «Віннер Автомотів» його було встановлено на інший автомобіль Volvo S90. І тепер його можна придбати на онлайн-вітрині SPV Company Ltd під серійним номером 1946.
     
    Volvo S90 – розкішний преміум-седан у швецькому стилі, який поєднав в собі ідеальний скандинавський дизайн, сучасні технології та надійність, перевірену часом. Цей могутній автомобіль одразу видно на дорозі. І такий гарний транспорт треба захищати від угону.
     
    Блокіратор КПШ Construct Gear: механічне рішення для сучасних авто Блокіратор КПШ Construct Gear: механічне рішення для сучасних авто
     

    Чому варто обрати саме Construct для захисту автівки?

    На ринку України є багато протиугінних товарів. І якщо власник бюджетної автівки може вибирати між якістю дорогих продуктів та ціною менш надійних, але дешевих, то дорогий преміум-седан треба захищати найкращими протиугінними рішеннями. І це Construct. Замки АКПШ Construct Gear мають наступні переваги:
    • І відкривання, і закривання замка відбувається ключем.
    • Ключі захищені від несанкціонованого дублювання.
    • Циліндр замка захищений від вандального зламу, а також від відкривання відмичками, бампінгом, методом висвердлювання.
    • Замок не залежить від стану акумулятора.
    • Інсталяція відбувається на зривні гвинти на штатні кріплення в кузові.
     
    Звертайтеся в Construct-Ательє, і ми створимо індивідуальний захист для вашого автомобіля, якщо для нього немає серійного рішення від Construct.
     
    lock.uaУвесь перелік механічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору