Гарячі новини з Фінляндії: спецціни на продукцію ABLOY Oy / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Гарячі новини з Фінляндії: спецціни на продукцію ABLOY Oy

  • 12.05.2014

    Гарячі новини з Фінляндії: спецціни на продукцію ABLOY Oy

    Гарячі новини з Фінляндії: спецціни на продукцію ABLOY Oy
    Нашій компанії був подовжений строк дії спеціальних цін для вітчизняного ринку на усі дотягувачі, дверну автоматику та електромеханічну продукцію компанії ABLOY Oy.

    28-29 квітня «СПВ Компані Лтд.» відвідали наші партнери з ABLOY Oy. З фінським концерном ABLOY Oy ми працюємо вже 15 років, почавши плідну співпрацю у 1999 року. До нашого офісу завітали Янне Салокангас (Janne Salokangas), регіональний директор з роботи у країнах Балтії, СНД та Туреччини, а також Сергій Ігнатов, голова Київського офісу ABLOY Oy.

    Основною темою спілкування стала нова технологія ABLOY® CLIQ (аблой клік). Ця розробка являє собою електромеханічне рішення контролю доступу стандарту високої безпеки (High-Security), що надає безпечне керування та розширені можливості контролю за всіма точками доступу. Завдяки мікропроцесорній технології, яка інтегрована до циліндрів, висячих замків та ключів, ABLOY® CLIQ (аблой клік) дозволяє програмувати систему замикання для своїх потреб. Однією з основних особливостей ABLOY® CLIQ (аблой клік) є те, що система допомагає організувати доступ до приміщень за розкладом, а також фіксувати інформацію про те, хто, коли і куди мав доступ.

    Дана технологія є досить перспективною на українському ринку. Ми плануємо розвивати та створювати нові рішення з організації контролю доступу на базі технології ABLOY® CLIQ (аблой клік) у рамках існуючих систем розмежування доступу «Майстер-ключ». Особливо ефективним напрямом роботи є включення елементів ABLOY® CLIQ у системи «Майстер-ключ» на етапі проектування для підвищення рівня безпеки.
     

    Другим важливим питанням зустрічі стала проблема захисту та збереження продукції, що перевозиться у вантажних автомобілях. «СПВ Компані Лтд.» наразі активно розвиває даний напрямок роботи, адже для України проблема захисту вантажів зі збільшенням об’ємів автомобільних вантажоперевезень з кожним роком стає більш гострою та нагальною. У зв’язку з цим була продемонстрована нова розробка - ABLOY® SMARTBOX, що призначається для контролю ключів, які відмикають пульти управління зливом пального в спеціальних автомобілях-цистернах для перевезення пального. Більш детально про цей новий продукт ми розкажемо згодом у наших новинах.

    Ми розуміємо, що знайомство з позитивним досвідом наших професійних партнерів – це запорука успішного та сталого розвитку. Саме тому подібні зустрічі є дуже важливими, адже дозволяють переймати кращий зарубіжний досвід, дізнаватись про нові розробки та впроваджувати передові технології у нашій країні.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору