Інноваційний замок MUL-T-LOCK® ArmaDlock захистить вантаж комерційного автомобіля / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інноваційний замок MUL-T-LOCK® ArmaDlock захистить вантаж комерційного автомобіля

  • 15.04.2014

    Інноваційний замок MUL-T-LOCK® ArmaDlock захистить вантаж комерційного автомобіля

    Інноваційний замок MUL-T-LOCK® ArmaDlock захистить вантаж комерційного автомобіля
    Зі збільшенням обсягів вантажних перевезень автомобільним транспортом, зросла й актуальність проблеми захисту вантажу. Адже нерідко вартість вантажу в кілька разів перевищує ціну автомобіля, що його транспортує.
     
    Ізраїльська компанія MUL-T-LOCK® (мультилок) вже встигла зарекомендувати себе на ринку, як виробника надійної продукції, що гарантує високий рівень безпеки об’єктів. Тепер компанія пропонує спеціальне рішення для організації безпеки автомобільних вантажів.
     
    Новою розробкою компанії є замок MUL-T-LOCK® ArmaDlock (мультилок армадлок). Це інноваційний замок панцирного типу для надійного замикання задніх та бокових дверей будь-якого комерційного автомобіля. Замок забезпечує високий рівень безпеки та захисту майна, що знаходиться у відсіку вантажного або комерційного автомобіля, чи контейнера.
     
     
    Корпус замка MUL-T-LOCK® ArmaDlock (мультилок армадлок) вироблений зі спеціального сплаву, який використовується в аерокосмічній промисловості, а тому пристрій має особливу підвищену міцність у поєднанні з невеликою вагою. Це дуже важлива характеристика, адже експлуатація замка протягом довгого часу не призводить до провисання дверей. Вага замка разом з елементами кріплення становить усього 795 г.
     
    Замок MUL-T-LOCK® ArmaDlock обладнується циліндром Mul-T-Lock® стандарту High Security (Classic, Interactive+ або MT5+). Замок забезпечує підвищений захист від силового зламу, стійкість до маніпулювання за допомогою відмичок, свердління та бампінгу. Замок простий у монтажі та встановлюється скритим монтуванням за допомогою гвинтів. Пристрій зручний у користуванні: замикання замка здійснюється без ключа, а завдяки натисканню на циліндровий механізм (відмикається за допомогою ключа).
     
    Замок MUL-T-LOCK® ArmaDlock доповнить низку рішень для безпеки вантажу комерційних автомобілів, що пропонує «СПВ Компані Лтд.»
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору