Нові дотягувачі RYOBI® преміум-класу для надвеликих дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові дотягувачі RYOBI® преміум-класу для надвеликих дверей

  • 07.05.2014

    Нові дотягувачі RYOBI® преміум-класу для надвеликих дверей

    Нові дотягувачі RYOBI® преміум-класу для надвеликих дверей
    «СПВ Компані Лтд.» рада представити своїм професійним партнерам абсолютно новий на українському ринку продукт – японські дотягувачі RYOBI® (ріобі) серії 1000, що призначаються для надвеликих та надважких дверей та відносяться до преміум-класу.
     
    Увесь модельний ряд дотягувачів RYOBI® (ріобі) серії 1000 виконаний у стилі хай-тек (кольори «темна бронза» і білий) та має приховану систему кріплення до полотна дверей. Суть даної системи полягає в тому, що дотягувач кріпиться не безпосередньо на дверне полотно, а на монтажну пластину спеціальної конструкції. Завдяки такому монтажу усі місця кріплення та гвинти приховуються під корпусом дотягувача.
     
    Таким чином, дотягувачі RYOBI® (ріобі) серії 1000 можуть використовуватись не тільки на дверях промислового призначення, але й для індивідуальних та дизайнерських рішень дверей офісного та житлового призначення. Завдяки чітко окресленим лініям та витриманому дизайну, дотягувачі зможуть стати гармонійним та вишуканим доповненням до дверей, оздоблених ПВХ-плівками VINORIT® горизонтального дизайну.
     
    Усі моделі дотягувачів RYOBI® (ріобі) серії 1000 мають регулювання 3-х швидкостей зачинення (початкова, кінцева та дохлопування), а також контроль гальма раптового відчинення Back Check (BC), який активний на кутах від 180° до 80°. Дотягувачі можуть постачатись зі стандартними або універсальними тягами. Та з тягами, що мають фіксацію відчиненого стану.
    Технічні характеристики моделей:
    В1006: Дотягувач 6-го класу з додатковим запасом сили зачинення. Призначений для закривання дверей розмірами полотна 1500х2700 мм та вагою 140 кг.
    В1007: Ультимативний дотягувач, який має невеликі лінійні розміри і великий запас сили зачинення, що дає змогу використовувати його для зачинення надважких дверей з розмірами полотна 2000х3000 мм та вагою до 250 кг.
    В1000V: Дотягувач з регулюванням сили зачинення від 2 до 5+ класу з запасом потужності для дверей з розмірами полотна від 900х2100 мм до 1200х2400 мм та вагою від 45 до 120 кг. На відміну від інших моделей серії додатково має функцію уповільнення зачинення (DA) на кутах від 180° до 70°, яка дає змогу використовувати даний дотягувач на дверях, де потрібно враховувати:
    - прохід людей з обмеженими можливостями;
    - пересування певного вантажу, валіз, колясок тощо;
    - забезпечення безпеки людей у разі короткочасної затримки в зоні зачинення дверей.
     
    Модельний ряд дотягувачів RYOBI® (ріобі) серії 1000 стане незамінним оснащенням для великих дверей виробничих підприємств, цехів, складів, музеїв, театрів тощо.
     
    Усі моделі дотягувачів RYOBI® (ріобі) серії 1000 присутні на складі «СПВ Компані Лтд.» та доступні для замовлення.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору