Інтер'єри майбутнього з ПВХ-плівками VINORIT® на головній меблевій виставці України / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інтер'єри майбутнього з ПВХ-плівками VINORIT® на головній меблевій виставці України

  • 08.10.2013

    Інтер'єри майбутнього з ПВХ-плівками VINORIT® на головній меблевій виставці України

    Інтер'єри майбутнього з ПВХ-плівками VINORIT® на головній меблевій виставці України
    Як створювати унікальні дверні накладки й меблеві фасади у ПВХ-плівці VINORIT® ( вінорит ), дізналися учасники й гості 23-ї Міжнародної виставки «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2013». Ексклюзивний імпортер ізраїльських ПВХ-плівок в Україну «СПВ Компані Лтд» упродовж 2-5 жовтня 2013 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» представляв як власне VINORIT® ( віноріт ), так і зразки продукції, виконаної із застосуванням високоякісної ПВХ-плівки.
     
     
    Відвідувачі стенду «СПВ Компані Лтд» побачили й відчули на дотик текстуру всіх 29 кольорів плівки VINORIT®. Новинкою експозиції став колір з унікальним тисненням «тімбер молочний 06». Щоб представити нову кольорову пропозицію в дії, спеціально до виставки «СПВ Компані Лтд» створила дві накладки на двері у VINORIT® Timber 2116 ( вінорит тімбер молочний 06): «Прованс» із 3D-елементами і «Срібна троянда» з художнім фрезуванням із застосуванням срібної патини. «Прованс» була постійно в центрі уваги, оскільки це перший зразок художнього розпису акриловими фарбами на ПВХ-покритті. «Срібна троянда» засвідчує, як точно ПВХ-плівка VINORIT® повторює контури оздоблення, як «приростає» до найдрібніших деталей. Водночас ми наголошуємо, що такий ефект можливий тільки з високоякісною ПВХ-плівкою і за ретельного дотримання вимог до роботи з нею. – Популярність VINORIT® спричинила появу дешевих підробок. Тому наші партнери продають двері й накладки із брендованою наліпкою, яка свідчить про оригінальність ізраїльського ПВХ-покриття».
     
     
    Під час виставки МТКТ менеджер «СПВ Компані Лтд» із розвитку продажів ПВХ-плівок Наталія Андрусяк розповідала професіоналам про тонкощі наклеювання VINORIT® на МДФ-основу і надавала ілюстровані пам’ятки з найважливішою інформацією. «Щоб правильно декорувати й захищати плівкою VINORIT® , використовуйте тільки якісний МДФ, фрези без прямих та гострих кутів, спеціальний клей і розпилювач із дифузором на 6-10 отворів. Температура у клейовому шві повинна становити 70 градусів Цельсія, вакуум слід знімати за температури не вище 40 градусів. Після ламінації витримуйте 3 дні в кімнатних умовах», - пояснювала Наталія Андрусяк.
     
     
    Відвідувачі стенду «СПВ Компані Лтд» на МТКТ отримали подарунок, календар з ідеями для виробників і дизайнерів, у якому до кожного місяця дібрано колір ПВХ-плівки VINORIT® і дизайн накладки.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору