Мускулмен cвітлом і м’язами грає – клієнтів збирає / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Мускулмен cвітлом і м’язами грає – клієнтів збирає

  • 17.09.2013

    Мускулмен cвітлом і м’язами грає – клієнтів збирає

    Мускулмен cвітлом і м’язами грає – клієнтів збирає
    Лайтбокси Mul-T-Lock ( мультилок ) нового типу з’явилися ще у 12 пунктах продажу й обслуговування замків відомого ізраїльського бренду. «СПВ Компані Лтд», ексклюзивний імпортер продукції Mul-T-Lock ( мультлок ) в Україні, дарує автентичні рекламні знаки найактивнішим партнерам через регіональних менеджерів компанії. Двосторонній лайтбокс із підсвіткою Mul-T-Lock – це ознака офіційної точки продажу та сервісу провідних замкових технологій.
     
    Магазин «Добробут» у Луцьку вже півтора року користується лайтбоксом Mul-T-Lock. «Зовнішня реклама сприяє продажам і залученню нових клієнтів, - переконана менеджер «Добробуту» Ольга Макарчук. – Наш магазин розташований на проспекті, де рух не припиняється ні ввечері, ані вночі. Ми встановили лайтбокс Mul-T-Lock так, що він сам вмикається, коли надворі сутеніє. Покупці звертають увагу на світлову рекламу, заходять, цікавляться продукцією. Отримавши кваліфіковану консультацію, купують необхідні елементи захисту. Згодом наші покупці розповідають знайомим, що в Луцьку є спеціалізований магазин, де можна придбати замкові циліндри на будь-які потреби та інші елементи безпеки. Лайтбокс працює на крамницю навіть у вихідні та після закінчення робочої зміни».
     
     
    Muscleman ( мускулмен ) із підсвіткою тепер привертає увагу до 2 торгових точок у Києві («Інтерлок» на проспекті П. Григоренка та «Комлексне рішення» в ТЦ «Дрімтаун»), до магазинів «Майстер-ключ» і «Gladiator» у Рівному, «Замок» у Білій Церкві, «Піонер» у Харкові, працює на впізнаваність бренду Mul-T-Lock у магазинах «Замки. Сейфи. Ключі» в Сумах, «Бронедвері. Замки» в Полтаві, «Ключі. Замки. Двері» в Ялті, у відділі «Замки» ТЦ «Шок» та в магазині «Браво» на Центральному ринку Вінниці. Невдовзі брендований лайтбокс встановлять у львівському салоні-магазині дверей, розташованому в гіпермаркеті «Три слони».
     
    12 лайтбоксів нового дизайну з’явились у партнерів «СПВ Компані Лтд» влітку цього року. Інші офіційні точки продажу та сервісу продукції Mul-T-Lock ви впізнаєте за наліпками з символікою Mul-T-Lock на дверях або при вході та за лайтбоксами попередніх випусків із зображенням Muscleman’а.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору