Свіжий журнал «Замки і ключі» - ексклюзивно про безпеку / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Свіжий журнал «Замки і ключі» - ексклюзивно про безпеку

  • 04.09.2013

    Свіжий журнал «Замки і ключі» - ексклюзивно про безпеку

    Свіжий журнал «Замки і ключі» - ексклюзивно про безпеку
    Як гарантувати безпеку співробітникам і клієнтам, захистити майно, раціонально керувати персоналом і зміцнити технологічний імідж компанії – ви дізнаєтеся з четвертого номера всеукраїнського видання «Замки і ключі». Тема випуску – корпоративна безпека.
     
    Для професіоналів галузі замикання у фокусі «ЗіК» №4 – електронні та механічні системи контролю доступу та реєстрації подій, «розумні» ключі, протипожежні двері, на які чекають українські підприємства й установи. Автовласники прочитають, як захиститися від викрадення за допомогою іммобілайзера і як клонувати ключ. А стаття про GPS-моніторинг автотранспорту навчить економити ресурси автопарку і завжди знати, що в ньому відбувається. Спеціально для читачів журналу співробітник карного розшуку розкаже, які замки додають йому роботи, а які, навпаки, розчаровують злодіїв. Господарям квартир і особняків – поради фахівця про те, де знайти і як правильно встановити надійні двері, щоб вони стали розумним сейфом для помешкання. Дизайнер порадить, як зі звичайних вхідних дверей зробити окрасу Вашої оселі, освіжити фурнітуру, що вийшла з моди або зносилася.
     
     
    У 4-му номері журналу «Замки і ключі» з’явилася нова вкладка. Відтепер під обкладинкою «ЗіК» виходить і «Вісник Локсмайтер Федерації», який розповідає про досягнення найкращих в Україні фахівців замикання, про незвичайні інсталяції, про безперервну освіту майстрів. У цьому числі видання також започатковується нова рубрика «Провідні компанії України», яким є що сказати про безпеку.
     
    Традиційний розворот «Зіркова безпека», який, напевне, читають усі, цього разу розповість, після яких драматичних подій співак Павло Зібров поставив потрійний захист на своє авто. Не менш популярна серед фахівців і пересічних читачів рубрика «Історія замків» відкриває секрети замикання Косого капоніра в Києві – колись оборонної споруди, згодом військово-політичної в’язниці, а нині музею «Київська фортеця».
     
    Р
     
     
     
    «Замки і ключі» - єдиний в Україні професійний журнал про галузь замикання. Перший примірник незалежного видання побачив світ у червні 2012 року.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору