На виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2013» SPV Company Ltd представила нові дизайни накладок / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > На виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2013» SPV Company Ltd представила нові дизайни накладок

  • 15.03.2013

    На виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2013» SPV Company Ltd представила нові дизайни накладок

    На виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2013» SPV Company Ltd представила нові дизайни накладок
    SPV Company Ltd взяла участь у Міжнародній виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2013»(Furniture technologies, components, textiles), що відбулася з 13 по 16 березня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». У виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» взяли участь постачальники та виробники продукції для обладнання інтер’єру, дистриб’ютори, архітектори, дизайнери та декоратори.

    На стенді компанія SPV Company Ltd, ексклюзивний імпортер VINORIT® (віноріт) в Україні, представила ПВХ-покриття ізраїльського бренду – всі 28 кольорів, МДФ накладки для дверей та меблеві фасади, ламіновані плівкою VINORIT® (віноріт) для декорування вхідних дверей.
     

    На заході було презентовано два нові дизайнерських рішення декоративних накладок в плівці VINORIT® (віноріт). Одна з накладок виконана в стилі арт-деко, яку підкреслює срібна патина, додаючи накладці вишуканості та виразності рисунку. Інша накладка представлена в класичному стилі, в ній також ПВХ-покриття підсилене патиною. Обидва дизайни виконані з 3D елементами у поєднанні з художнім фрезеруванням. Слід зазначити, що ПВХ-покриття VINORIT® (віноріт) щільно огортає всі об’ємні елементи й забезпечує ідеальну чіткість рисунку.
     

    Вперше презентували на стенді компанії і покриті VINORIT® (віноріт) меблеві фасади. Останні мають дизайн, що з точністю повторює оздоблення вхідних дверей. Таким чином можна досягати єдиного стилю у інтер’єрі.

    Компанія SPV Company Ltd., вивчаючи потреби українських споживачів, завжди прагне надати максимально якісні рішення. Тому одночасний розвиток напрямів продукції як для безпеки, так і для декору, дає змогу органічно поєднати провідні технології захисту з індивідуальним рішенням у дизайні.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору