VINORIT ALON 25 – кращі якості цінних порід деревини у ПВХ-покритті з новим розміром / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > VINORIT ALON 25 – кращі якості цінних порід деревини у ПВХ-покритті з новим розміром

  • 26.02.2013

    VINORIT ALON 25 – кращі якості цінних порід деревини у ПВХ-покритті з новим розміром

    «СПВ Компані Лтд» представляє колір ALON 25 (дуб білений) ПВХ-покриття для дверей VINORIT (віноріт) у новому розмірі - 1400 мм.

    ALON 25 (дуб білений), який одразу після появи на ринку зайняв почесне місце у лінійці трендових кольорів, відтепер можна придбати завширшки 1250 та 1400 мм.

    Відтепер виробники, чиє обладнання налаштовано на використання рулонів з шириною 1400 мм, можуть застосовувати зазначений колір.
     

    У натуральному вигляді білий дуб отримується шляхом обробки звичайної деревини – даний процес досить трудомісткий, а матеріал має високу ціну. Покриття VINORIT (віноріт) ALON 25 (дуб білений) є відмінною альтернативою оздобленню за допомогою декору натуральною деревиною.

    Ізраїльське покриття VINORIT (віноріт) стане не лише вдалим оздобленням для вхідних дверей, але і захистить поверхню виробу від дії несприятливих погодних умов та механічних пошкоджень. ПВХ-покриття VINORIT (віноріт) практичне, стійке, естетичне та екологічно безпечне.

    ПВХ-покриття VINORIT (віноріт) ALON 25 (дуб білений) стане стильним декором для ваших дверей та додасть індивідуальності інтер’єру на довгі роки, а новий розмір – допоможе виробникам розширити спектр його застосування.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору