Сервіс циліндрів ABLOY / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 09.10.2020

    Сервіс циліндрів ABLOY

    Сервіс циліндрів ABLOY

    Система «модуляр» - збірка циліндрів ABLOY будь-якої довжини. Сервісний набір ABLOY для перекодування і мастерізації циліндрів Protec і Protec2. Унікальні можливості створення майстер-систем на базі циліндрів ABLOY. Обслуговування, збірка ABLOY Protec2 - основні маніпуляції з циліндром. Все це, та багато іншого в нашому вебінарі. Розповідає спеціаліст компетент центру - Олексій Коваль.

     

    Безпека та зручність з продукцією ABLOY

    Фінська компанія ABLOY Oy є одним з провідних світових виробників замкових циліндрів і систем замикання, провідний розробник продуктів в області електромеханічних замкових технологій. Їхні циліндри покликані забезпечити найвищий рівень безпеки для будь-якого приміщення.

    Завдяки своїй унікальній конструкції і дисковому механізму, замкові циліндри ABLOY не бояться пилу, бруду, корозії, спеки або холоду. Вони краще підходять для об'єднання в системи «Майстер-ключ». Саме циліндрами ABLOY обладнані замки ряду державних установ (в тому числі урядових, судових), лікарень, вузів, провідних музеїв та інших стратегічно важливих об'єктів в різних країнах світу.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
    Циліндр Abloy Protec 2 та набір модуляр до нього
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору