TESA - якість та широкі можливості / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > TESA - якість та широкі можливості

  • 11.06.2019

    TESA - якість та широкі можливості

    TESA - якість та широкі можливості
    TESA - це циліндри, які суміщають можливість будувати системи "Майстер ключ" та якість продукції групи брендів ASSA ABLOY. Вони є найнадійнішим рішенням в своєму ціновому діапазоні.
     
    TESA - якість та широкі можливості за прийнятною ціною
     

    Світова якість

    Циліндри TESA виготовляються в Іспанії та належать до продукції групи брендів Assa Abloy, про що свідчить відповідне маркування на ключах та циліндрах. Це є гарантією високої якості, надійності, довговічності та стійкості до злому.

    Зламостійкість та економія 

    В брендових циліндрах ТЕСА використовуються надійні та перевірені часом традиційні механізми англійського типу. В середині ціліндру в один ряд розташовані п'ять одинарних класичних пінів. Кожен пін має десять положень по висоті, що дозволяє отримати загальну кількість унікальних комбінацій - 45 000. Такий механізм добре захищений від злому підбором ключа та іншими інтелектуальними методами. А використання саме пінового механізму дозволяє будувати розгалужені системи розмежування доступу “Один ключ” та системи “Майстер ключ”.

    Надійність та протипожежні властивості

    Сердцевина замка TEСA може працювати роками оскільки має робочий ресурс в 50 000 циклів. До того ж, вони виготовлені з жаростійких та зносостійких матеріалів, що робить лічинки TESA рекомендованими до встановлення на замки протипожежних дверей аварійних виходів.

    Є в наявності!

    TESA - це брендові Іспанські замкові протипожежні циліндри, які можуть бути використані для побудови систем “Майстер ключ” та забезпечують достатній захист від злому. До того ж, циліндри від ASSA ABLOY TESA вже є в асортименті на вітрині та доступні в обробці Нікель та Латунь.

     
    lock.uaПовний каталог циліндрів TESA на сайті онлайн-вітрини - lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору