Циліндри IKON - сучасні рішення безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Циліндри IKON - сучасні рішення безпеки

  • 08.05.2019

    Циліндри IKON - сучасні рішення безпеки

    Циліндри IKON - сучасні рішення безпеки

    Система CLIQ від ASSA ABLOY впевнено завойовує ринок. Причиною тому, став надвисокий рівень зламостійкості та абсолютний захист від класичних інтелектуальних методів злому. Тому ми пропонуємо до вашої уваги циліндри IKON, які повністю розкривають потенціал цієї технології та мають одні з найвищих показників зламостійкості.

    Подвійна авторизація

    Крім механічної частини, циліндри IKON мають вбудовану електричну систему аутентифікації ключа. Тобто, щоб відкрити цілиндр необхідно мати не тільки правильний механічний ключ, а й сам ключ повинен авторизуватися в циліндрі. Обмін даними між ключем та циліндром захищений за протоколом 3 DES, що забезпечує захист від копіювання даних авторизації. Дістатися відмичкою чи іншим інструментом до контрольних схем циліндра неможливо. Вони абсолютно закриті для доступу з будь-якої сторони.

     
    Циліндри IKON - новий рівень безпеки
     

    Розпорядок, управління доступом та відміна ключа

    Використання системи CLIQ від ASSA ABLOY має свої переваги. Циліндри мають дуже гнучкі параметри налаштування щодо доступу. Наприклад, циліндри замків IKON дозволяють встановити детальний розпорядок за яким можливо відкрити двері кожним з ключів, таким чином обмеживши доступ працівників в певні приміщення в неробочий час.

    Також в одном циліндрі IKON можна авторизувати декілька ключів надаючи доступ до приміщення їх власникам. Використовуючи цю опцію можна авторизувати ключі працівників відповідно до того, в які приміщення підприємства вони мають право заходити.

    Ключ IKON може бути виготовлений тільки в офіційному сервісному центрі

    Циліндри IKON вирішують також і проблему втрати ключа. Кожен з ключів виготовляється лише у сертифікованому центрі обслуговування та має свій унікальний ідентифікаційний номер. Достатньо відмінити доступ ключа з цим номером і ваше майно знову в безпеці. Звичайний циліндр необхідно було б перекодовувати, що набагато довше та дорожче.

    Придбати додатковий ключ можна тільки у сертифікованому сервісному центрі CLIQ маючи паспорт циліндра IKON.

    Циліндри CLIQ мають зручну систему адміністрування, яка дозволяє швидко надавати та відміняти доступи, змінювати розпорядок доступу ключів та проводити аудит циліндрів за допомогою Bluetooth.

    Зручне користування

    Самі циліндри IKON не мають елементів живлення всередині та не підключаються до електромережі. Немає потреби постійно змінювати батареї в замку і він буде відмінно працювати в незалежності від електромережі. Єдиний елемент живлення завжди знаходиться у ключі. Тому тільки за ним і необхідно слідкувати. Також вся інформація про графіки доступу зашифрована саме у ключі. Змінити її можна лише спеціальним программатором маючи всі необхідні доступи.

    Звіт

    50 - це кількість останніх подій, які пам’ятає циліндр. Тобто, при необхідності можна зчитати коли і який ключ відкривав той чи інший замок, або які були спроби відчинення. Фіксується кожний контакт навіть без повороту ключа.

    Циліндри IKON пам'ятають до 50-ти останніх операцій

    Модулярність

    Циліндри IKON мають модулярну конструкцію, що дозволяє знайти рішення для дверей будь-якої товщини, а також побудувати замок з тумблером на внутрішній стороні.

    Антивандальний захист та надвисокий рівень безпеки

    Окрім захисту від інтелектуальних методів злому циліндри від IKON мають і комплексний захист від силових. Загартований корпус легко протистоїть злому, сверлінню та фрезеруванню. Саме тому циліндри від IKON - це надійне рішення для бронедверей, міжкімнатних дверей до приміщень з цінним обладнанням, складів, виробничих приміщень та осель. Використання циліндрів IKON повністю нівелює методи, що використовуються зловмисниками для злому звичайних механічних замків.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору