Системи антипаніки TESA тепер на охороні життя відвідувачів ТРК River Mall / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Системи антипаніки TESA тепер на охороні життя відвідувачів ТРК River Mall

  • 20.05.2019

    Системи антипаніки TESA тепер на охороні життя відвідувачів ТРК River Mall

    Системи антипаніки TESA тепер на охороні життя відвідувачів ТРК River Mall

    Більше 100 дверей в новому торговому центрі River Mall в місті Києві тепер обладнані системами антипаніки від TESA. Перевірені тисячами об’єктів по всьому світу, такі системи антипаніки гарантують зручність користування запасними виходами та їх готовність до надзвичайних ситуацій.

     
    Для ТРК River Mall обрали системи антипаніки TESA імпортовані SPV Company Ltd.
     

    ТРК River Mall

    Великий торгово-розважальний комплекс планується до відкриття в Києві в травні 2019 року. Він буде найбільшим на лівому березі та вміщувати кінотеатр-мультиплекс, десятки різних магазинів, ресторани та інші заклади, які одночасно будуть відвідувати сотні або навіть тисячі людей. Тому, подібний проект має відповідати найбільш суворим вимогам щодо безпеки відвідувачів. Одна з вимог - наявність великої кількості спеціально обладнаних виходів на шляхах евакуації.

    Для того щоб забезпечити надійне функціонування аварійних виходів, нашим партнером – виробником протипожежних дверей ТОВ "ВЕДІГРУП" на об’єкті встановлені протипожежні двері, значна частина яких обладнана пристроями антипаніки. Імпортером систем антипаніки стала SPV Company Ltd. Для цієї цілі були обрані пристрої антипаніки від провідного виробника з Іспанії – TESA, а саме модель врізного типу 1970 серії - TESA Universal. Якісні матеріали та продуманий дизайн роблять системи антипаніки TESA одними з найкращих в світі, а серія TESA Universal дозволяє обладнати практично будь-які двері евакуаційних виходів – як одностулкових, так й двостулкових.Такий вибір гарантує справність, надійність та довгі роки служби для систем антипаніки.

    Безпека відвідувачів

    Системи антипаніки TESA Universal

    Системи антипаніки, такі як спеціальні ручки евакуаційних виходів, дозволяють людині швидко відчинити двері. Велику планку набагато легше знайти та достатньо лише штовхнути її від себе, щоб відкрити двері. Це набагато легше для людини в стресовому стані ніж користування звичайною дверною ручкою. Такі системи широко використовуються по всьому світу і довели свою необхідність. Також вони є стандартом безпеки для сучасних громадських закладів.

    Використання якісних протипожежних дверей в комбінації з сучасними системами антипаніки гарантує те, що в торгово-розважальному центрі створені безпечні умови для відвідувачів.

    Якісні системи антипаніки

    В асортименті SPV Company Ltd є широкий спектр ручок та замків для евакуаційних та запасних виходів, зовнішніх дверних ручок та аксесуарів до них. Тільки використання якісних систем антипаніки дозволяє бути впевненими у їх справній роботі у випадку надзвичайної ситуації. Також, дуже важливим є правильний монтаж, оскільки саме він забезпечує надійну роботу таких систем.

    Торгово-розважальний комплекс River Mall: www.rivermall.ua

     
    lock.uaПовний каталог систем антипаніки на сайті онлайн-вітрини - lock.ua!
     

    Системи антипаніки TESA Іспанія

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору