Ущільнювачі Planet - комплексний підхід до герметизації дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ущільнювачі Planet - комплексний підхід до герметизації дверей

  • 13.05.2019

    Ущільнювачі Planet - комплексний підхід до герметизації дверей

    Ущільнювачі Planet - комплексний підхід до герметизації дверей

    Активні ущільнювачі - ефективне і універсальне рішення. З ними немає необхідності у високому порозі або спеціально підібраному пасивному ущільнювачі. Достатньо просто зачинити двері, і випадаючий ущільнювач сам закриє простір між підлогою та дверима.

     
    Випадаючі пороги Planet - відмінний та універсальний захист
     

    Використання пасивних ущільнювачів пов’язане зі складнощами монтажу та експлуатації. Особливо на розсувних та складних дверях. Для рішення цієї проблеми швейцарська компанія Planet розробила активні висувні ущільнювачі. Їх відмінність в тому, що вони монтуються в або на самі двері та можуть використовуватися з розсувними, складними та класичними розпашними дверями. Є і активні ущільнювачі, що працюють в не залежності від того відчиняються двері в одну сторону чи в обидві.

    Будь-яка підлога

    Ламінат, лінолеум, ковролін, плитка - ущільнювачі Planet працюють з усіма типами покриттів, а також здатні забезпечити високий рівень герметичності з нерівною підлогою, порогом та виямкою.

    Будь-які двері

    Компанія Planet випускає ущільнювачі для дерев’яних, металевих, пластикових, профільних та скляних дверей. Наприклад активний ущільнювач Planet FT підходить для дерев'яних, металевих та пластикових розпашних дверей. Він працює з будь-якою рівною поверхністю при максимальній прогалині між дверима та підлогою в 22 мм. В закритому стані він захищає від протягів, помітно підвищує енергоефективність приміщення та забезпечує звукоізоляцію на рівні 48 dB. Тобто даний ущільнювач буде ідеальним рішенням для студій звукозапису, конференц залів, лікарень, навчальних закладів, офісів та інших об’єктів.

     
    Відмінна шумоізоляція.
     

    Звук, дим, пил та вогонь

    Активний ущільнювач PLANET RH вже більш складний. Додатковий хвіст внизу забезпечує щільне прилягання навіть до нерівної поверхні. Такий ущільнювач має звукоізоляцію на рівні 44 dB, й може бути встановлений на розсувні, складні, розпашні двері зверху та знизу. Крім шумоізоляції ущільнювач серії RH перешкоджає проходженню диму та є вогнетривким, що може значно знизити темпи розповсюдження пожежі у будівлі. Глибина опускання - 27 мм.

    Також компанія Planet випускає серії ущільнювачів RO, RS, HS-Plus, MinE-F/S та інші спеціально для дверей аварійного виходу, а також ущільнювачі серій KG-SM-Set для скляних дверей. Весь асортимент продукції ви можете побачити тут: lock.ua/catalog/dveri/

     
    Підніміть енергоефективність будівлі!
     

    Нові стандарти комфорту та безпеки

    Сучасні офіси, житлові будинки, навчальні і медичні заклади та виробничі об’єкти мають все більш серйозні вимоги до енергоефективності, безпеки та комфорту користування. Саме тому використання активних ущільнювачів дуже важливо для забезпечення комфорту людей з особливими потребами, забезпечення комфортних умов праці, підвищення пожежної безпеки та підвищення енергоефективності приміщень і будівлі загалом.

     
    lock.uaВесь асортимент ущільнювачів Planet з актуальними цінами Ви можете побачити тут: lock.ua/catalog/dveri/!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору