Підсумки роботи SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Підсумки роботи SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

  • 27.03.2019

    Підсумки роботи SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

    Підсумки роботи SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

    Із 19 по 22 березня SPV Company Ltd брала участь у головній галузевій виставці року – InterBuildExpo 2019. Протягом чотирьох днів стенд компанії «СПВ БЕЗПЕКА в КУБі» відвідали поважні гості, наші партнери та всі учасники виставки, які цікавляться новітніми технологіями у сфері безпеки об’єктів, а також новинками високоякісної фурнітури та декоративного покриття.

     
     
    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019
     

    SPV Company Ltd представила багато технологічних інноваційних продуктів:

    • Технологія CLIQ від ASSA ABLOY компанії IKON. CLIQ Go ‒ це інноваційне рішення, яке надає можливість за допомогою мобільного додатка повністю керувати електронною системою замикання та дозволяє контролювати права доступу і дії власників ключів. 
    •  
       
    • KESO 8000Ω² ‒ це нове покоління механічних циліндрів з новим активним захистом від копіювання. Запатентована технологія замикання (патент до 2034 року) та функціональний захист конструкції гарантують надзвичайно надійний захист ваших інвестицій.
    •  
    • Активні ущільнювачі від швейцарської компанії Planet, які забезпечують надійний захист приміщення від потрапляння сторонніх звуків, пилу, світла та диму. Також ущільнювачі стійкі до горіння, а, отже, забезпечують додатковий захист від вогню.
    •  
      SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019
       
     

    Окрім того стенд «СПВ БЕЗПЕКА в КУБі» відвідували архітектори і дизайнери, яких цікавило декоративне покриття. Зокрема, на виставці були представлені нові розміри кам’яного шпону SlateStone (2400х900 мм) найпопулярніших забарвлень і фактур, які майже ідеально підходять для покриття дверного полотна.

    Відвідувачі стенду могли ознайомитися з новою серією зовнішніх плівок WINSHIELD від ізраїльської компанії HAOGENPLAST. Колекція Anodize включає в себе чотири стильних кольори: магнетит, охра, цинк та бронза із вкрапленнями металевого блиску. Також на виставці були представлені новинки ламінованого металу та сендвіч-панелі HPL від української компанії "Стімул Плюс".

     
     
     

    Під час виставки стенд "СПВ БЕЗПЕКА в КУБі" відвідали майже двісті компаній-партнерів. Усі вони відмітили неабияку зручність стенду, адже на першому поверсі були розташовані планшети з продукцією, яку пропонує SPV Company, а на другому поверсі розмістився локсмайстер-шинок  Handel Haus SCHLOSS, де можна було не лише попрацювати, а й відпочити та зарядитися енергією.

     
    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019
     
     

    Усіх партнерів, які не змогли відвідати стенд нашої компанії на виставці InterBuildExpo 2019, запрошуємо на виставку УЛФ Експо 2019, яка відбудеться 5 липня у Києві, де також буде представлений стенд «СПВ БЕЗПЕКА в КУБі».

    Детально ознайомитися з асортиментом продукції, яка була представлена на стенді «СПВ БЕЗПЕКА в КУБі» на виставці InterBuildExpo 2019, можна в будь-який зручний час у новому конференц-навчальному центрі «СПВ-парк», що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Парково-Сирецька, 7Б.

     
     

    До зустрічі на InterBuildExpo 2020!

     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору