Активні ущільнювачі Planet ‒ захист ХХІ століття / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Активні ущільнювачі Planet ‒ захист ХХІ століття

  • 28.03.2019

    Активні ущільнювачі Planet ‒ захист ХХІ століття

    Активні ущільнювачі Planet ‒ захист ХХІ століття

    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019 представила активні ущільнювачі від швейцарської компанії Planet

     
    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019 представила активні ущільнювачі від швейцарської компанії Planet
     

    Висувні пороги забезпечують надійний захист приміщення від потрапляння сторонніх звуків, пилу, світла, диму та протягів, сприяють енергозбереженню та дотриманню конфіденційності. Також вони полегшують життя людям із особливими потребами, в першу чергу тим, які пересуваються на інвалідних візках, оскільки виключають необхідність встановлення порогів, забезпечуючи таким чином безбар'єрне ущільнення дверей. 

     
    Активні ущільнювачі Planet захищають від пилу, звуку та диму
     

    Активні ущільнювачі призначені для дерев'яних, металевих, пластикових та скляних дверей, розташованих в приміщеннях, як з рівною поверхнею підлоги, так і з хвилястими, вигнутими, порожнистими, скошеними і нерівними підлогами. Тихе, рівномірне паралельне опускання з автоматичною компенсацією ухилу підлоги компенсує різного роду нерівності та гарантує практично герметичний захист приміщення.

     
    Активні ущільнювачі Planet
     

    Принцип роботи висувних порогів Planet

    У зачиненому стані дверей ущільнювач опускається з полотна дверей та закриває шпарину між дверним полотном і підлогою. Ущільнювач опускається автоматично, оскільки кнопка запуску механізма розташована на боковій частині порога та натискається, коли двері зачиняються. Кнопка висувних порогів Planet має особливу форму, яка дозволяє опускати поріг при найменшому градусі зачинення дверей. Пороги мають велику висоту опускання (до 27 мм, залежно від моделі). Рекомендується встановлювати їх глибше в полотно. Це забезпечує недоторканість ущільнювача у відчиненому стані дверей і дотик до підлоги в останній момент зачинення дверей. Ці особливості забезпечують довговічність та зносостійкість ущільнювачів. Глибину випуску можна регулювати гвинтом.

     
    Активні ущільнювачі Planet
     

    Технічні характеристики:

    • Сторонність: універсальна (залежить від типу ущільнювача).
    • Тихе паралельне опускання.
    • Компенсація до 15 мм нахиленої підлоги при ширині дверей 1000 мм.
    • Просте регулювання висоти підйому опуску.
    • Високоякісний силіконовий самозатухаючий протипожежний ущільнювач (у разі придбання протипожежної моделі).
    • Бічне кріплення (залежно від типу ущільнювача).
    • Кріплення входить в комплект.
     

    Монтаж автоматичних порогів Planet доволі простий. Можливий, як в умовах виробництва або в процесі установки дверей, так і на вже існуючі двері. Є моделі для накладного монтажу. 

    Також слід звернути увагу на те, що компанія Planet має власну лабораторію для вимірювання шумоізоляції дверей згідно з EN 20140-3 та оцінки звукоізоляції згідно EN ISO 717-1. Випробувальний майданчик відповідає стандартам EN 20140-3. Лабораторія оснащена найсучаснішим обладнанням компанії Norsonic-Tippkemper, що дозволяє встановлювати значення звукоізоляції порогів з дотриманням всіх необхідних стандартів Євросоюзу.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору