SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

  • 19.03.2019

    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

    19 березня у Міжнародному Виставковому Центрі (МІЦ м. Київ Броварський пр-т,15) розпочала свою роботу головна будівельна подія року – щорічна галузева виставка InterBuildExpo 2019, яка триватиме до 22 березня (виставка закінчиться о 17:00).

     
    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019
     

    SPV Company на виставці представила свій стенд, «СПВ БЕЗПЕКА в КУБі», відвідувачі якого зможуть ознайомитися з новітніми технологіями у сфері безпеки об’єктів від нових постачальників, а також ‒ із новинками високоякісної фурнітури та декоративного покриття.

    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

    Наші партнери, гості та всі учасники виставки зможуть відвідати наш стенд, що розташований у павільйоні №3 (вхід 3с) протягом чотирьох днів виставки InterBuildExpo 2019. Місце розташування продукції SPV Company помітно відрізняється від інших. На вас чекає інноваційний двоповерховий стенд «СПВ БЕЗПЕКА в КУБі».  

    Слід зазначити, що цьогоріч стенд компанії значно більший ніж раніше. Це дає велику перевагу відвідувачам, які мають змогу ознайомитися з більшою кількістю технологічних новинок. Найбільш значущими та цікавими для відвідувачів будуть наступні новітні технології, які представляє SPV Company:

    • Технологія CLIQ від ASSA ABLOY компанії IKON: циліндрична платформа з технологією CLIQ GO, яка надає можливість адміністрування користувачем системи циліндр-ключ через спеціальний додаток на смартфоні. 

    • Механічні циліндри швейцарської компанії KESO, основна перевага яких ‒ точність, надійність і повна відповідність європейським сертифікатам. 

    • Протектори DISEC magnetic, які надійно захищають будинок від злому та мають різноманітний сучасний дизайн! Додатково на виставці відбудеться демонстрація збірки системи під один ключ.

    • Автоматичні пороги для дверей швейцарської компанії Planet, які забезпечують надійний захист від сторонніх звуків, світла, диму, пилу та мають функцію енергозбереження.

     
     

    Окрім зазначених новинок відвідувачі також зможуть ознайомитися з іншою продукцією від ABLOY, MUL-T-LOCK, DISEC, KEYLINE, ROSTEX, RYOBI, HAOGENPLAST. Зокрема, на виставці буде представлений модельний ряд фурнітури ROSTEX, замки VIRO, відеовічка MUL-T-LOCK та багато чого іншого. 

    SPV Company на виставці InterBuildExpo 2019

    Звертаємо вашу увагу на те, що асортимент продукції компанії постійно змінюється. Наприклад, нещодавно в продажу з’явилися нові кольори та фактури кам'яного шпону SLATESTONE в новому розмірі (2400х900 мм).

    Поруч зі стендом працюватиме спеціальний майданчик УЛФ ТЕСТ, де можна буде побачити реальні випробування продукції безпеки. Зокрема, відвідувачі зможуть власноруч спробувати зламати циліндр та відкрити замок зі звичайним захистом, а також із захистом італійської броненакладки Disec та чеської захисної фурнітури Rostex. Випробування відбуватимуться тричі на день: об 11:00, 12:30 та 14:00 годинах.

    Графік роботи майданчика УЛФ ТЕСТ тут 

    На другому поверсі «СПВ БЕЗПЕКА в КУБі» працюватиме локсмайстер-шинок Handel Haus SCHLOS, де можна буде зарядитися енергією, скуштувати смачну їжу, напої та разом відзначити 25-річчя компанії «СПВ».

    Партнерство з SPV Company  – надійно, безпечно та ефективно.

    БУДУЄМО УКРАЇНУ БЕЗПЕЧНОЮ ТА КРАСИВОЮ!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору