Новий станок для порізки ПВХ плівки WINSHIELD / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий станок для порізки ПВХ плівки WINSHIELD

  • 10.12.2018

    Новий станок для порізки ПВХ плівки WINSHIELD

    Новий станок для порізки ПВХ плівки WINSHIELD

    Одним із найважливіших критеріїв успішної співпраці – є вчасно виконані замовлення на високому рівні. SPV Company Ltd працює над тим, щоб наші партнери завжди залишалися задоволеними співпрацею. Тепер, обробка замовлень ПВХ плівки стане ще швидшою.

     
    Новий станок для порізки ПВХ плівки WINSHIELD
     

    ПВХ плівка WINSHIELD від Ізраїльської компанії Haogenplast давно зарекомендувала себе як серед виробників, так і серед кінцевих споживачів. Плівку широко використовують для ламінації профілю з ПВХ та алюмінію, а також сандвіч - панелей та підвіконня. Широкий асортимент та різноманіття кольорів - дозволяють підібрати потрібну текстуру та відтінок навіть найвибагливішим.

    Офіційний імпортер WINSHIELD в Україну - SPV Company Ltd -  надає для партнерів найкращий сервіс, включаючи послугу порізки. Саме для того, щоб робота була більш продуктивною, відвантаження замовлень та порізка плівки проходили вчасно – ми розширили відділ порізки та контролю якості. До нашого арсеналу придбаний ще один станок для порізки плівки.

    Порізку здійснюють висококваліфіковані спеціалісти, які пройшли навчання на заводі Haogenplast (Ізраїль), саме там виготовляють плівку WINSHIELD. Таким чином, на листопад 2018 року, SPVCompanyLtd, має три порізочні машини, що є безпрецедентним в Україні. Окрім порізки, наші фахівці здійснюють контроль якості та постійно вдосконалюють упаковку. Для зручності замовників кожен рулон та навіть відріз містить спеціальний стікер з штрихкодом та його унікальним номером.

    Ми розвиваємося, щоб виконувати замовлення на європейському рівні в нашій країні.

     
    lock.uaПодивитися всі доступні ПВХ-плівки та оформити замовлення ви можете на вітрині 24/7 - lock.ua!
     

    Презентація нового покоління плівки для ламінації профілю – Winshield PVDF

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
     
    Новий станок для порізки ПВХ плівки WINSHIELD 
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору