Презентуємо нову ексклюзивну колекцію WINSHIELD® PEARL SILK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Презентуємо нову ексклюзивну колекцію WINSHIELD® PEARL SILK

  • 25.06.2018

    Презентуємо нову ексклюзивну колекцію WINSHIELD® PEARL SILK

    Презентуємо нову ексклюзивну колекцію WINSHIELD® PEARL SILK

    На весняній міжнародній виставці FENSTERBAU FRONTALE ізраїльська компанія HAOGENPLAST представила цілий ряд нових колекцій ПВХ-плівок, одна з яких – WINSHIELD® PEARL SILK.

    Презентуємо нову ексклюзивну колекцію WINSHIELD® PEARL SILK
     

    Раніше ми писали про колекцію ANODIZE, яка об’єднує чотири нові металічні відтінки. Вона є ідеальним рішенням для інтер’єру та екстер’єру в стилі лофт, хай-тек, модернізм. Якщо ж необхідна плівка, яка буде максимально імітувати структуру натуральної якісно обробленої деревини – обирайте WINSHIELD® PEARL SILK.

    Колекція PEARL SILK – це поєднання трьох інноваційних рішень:

    • новий принт, що імітує текстуру деревини акації;
    • перламутровий ефект PEARL;
    • нове тиснення SILK, яке максимально наближає вигляд ПВХ-плівки до натуральної якісно обробленої деревини.
     

    Колекція включає три дизайни, кожен з яких зробить Ваше вікно більш вишуканим. Вони гармонійно поєднується з більшістю сучасних інтер’єрів, як класичних, так і мінімалістичних:

    • Акація сіра (GROVE) - плівка має сірий колір і повторює текстуру акації. Вона гармонійно вписується в інтер`єри в стилі лофт, кантрі. Сірий відтінок та нейтральний малюнок дають змогу поєднувати цей дизайн не тільки з елементами дерева в інтер’єрі, але і з каменем, бетоном, тому він підходить і до стилю конструктивізм.
    • Акація золота (WOODLAND) - ця плівка має більш виражений малюнок дерева та яскраво-коричневий колір. Її варто обрати, якщо в інтер’єрі буде багато світлого дерева, або для світлого зовнішнього фасаду.
    • Акація коричнева (FOREST) - плівка має темно-коричневий колір і нагадує за своєю текстурою дорогоцінні темні породи дерева. Вона ідеально підходить для використання в інтер’єрі вишуканого стилю. Ця плівка дозволить візуально збагатити ту поверхню, на яку вона буде наноситися. Це ідеальне рішення для стилів лофт, модерн, еко-стиль, кантрі тощо.
     
     

    Обираючи ПВХ-плівку WINSHIELD® для своїх вікон, ви отримуєте багато переваг. Це продукт, який багато років не змінює свого кольору під впливом УФ-випромінювання, не потребує додаткового догляду, зберігає чудовий зовнішній вигляд ваших вікон. А нова колекція PEARL SILK – це крок у майбутнє. Ця продукція вже сьогодні показує відмінну якість та ідеальні характеристики.

    З повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок WINSHIELD® можна ознайомитись на сайті «СПВ Компані Лтд.», а замовлення можливо здійснити на сайті онлайн-вітрини 24/7.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору