Розширення асортименту протиугінних замків Construct / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розширення асортименту протиугінних замків Construct

  • 25.06.2018

    Розширення асортименту протиугінних замків Construct

    Розширення асортименту протиугінних замків Construct

    Механічні протиугінні замки Construct виготовляються індивідуально під кожну модель автомобіля. А це означає, що коли виходить нова автівка на ринок або оновлюються важливі конструктивні елементи вже існуючої моделі, необхідно створювати і новий замок, щоб транспорт був захищеним від угону.

     
    SPV Company Ltd, яка вже більше 20 років працює в галузі безпекових рішень, постійно оновлює асортимент протиугінних замків та вчасно постачає їх на ринок у разі виходу нових моделей. Так, протягом останніх місяців до нас як до офіційного імпортера продукції Construct в Україні поступило декілька моделей протиугінних замків, які вже зараз можна замовляти на сайті-вітрині - lock.ua та встановлювати. Це наступна продукція:
    • Замок керма Construct Volant 65-033, який однаково сумісний з Peugeot 3008 2017 модельного року та Peugeot 5008 2018 модельного року відповідно.
    • Замок КПШ Construct Gear G2 1941 трубчатого типу для сучасного кросовера Subaru XV 2017 модельного року з автоматичною КПШ.
    • Замок КПШ Construct Gear G2 1894 трубчатого типу для компактного кросовера BMW X1 починаючи з 2014 року випуску з автоматичною КПШ.
    • Оновлений замок Construct Gear G2 1134b для механічної КПШ Mitsubishi ASX, який тепер підходить для всіх модифікацій цього кросовера починаючи з 2010 року (для автоматичної КПШ існує замок 1928).
     
    Слід зазначити, що замки КПШ Construct Gear блокують рухомі вузли механізму КПШ. Для того, щоб закрити замок, достатньо автоматичну коробку перевести у положення parking, а механічну чи роботизовану – у положення заднього ходу, а потім поворотом ключа перевести циліндр замка у закрите положення. Для відкриття замка здійснюються аналогічні дії у зворотному порядку.
     
    Замок керма Construct Volant блокує кермовий вал, завдяки чому відсутня можливість управління автомобілем при закритому положенні замка.
     
    lock.uaПродукція Construct постійно підтверджує свою високу якість та надійність. Замовляйте протиугінні рішення в SPV Company Ltd на сайті-вітрині 24/7 - lock.ua та захистіть свою автівку від угону!
     

    CONSTRUCT VOLANT Протиугінний блокіратор рульового валу

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору