Construct розширив модельний ряд механічних замків КПШ GEAR / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Construct розширив модельний ряд механічних замків КПШ GEAR

  • 15.05.2018

    Construct розширив модельний ряд механічних замків КПШ GEAR

    Construct розширив модельний ряд механічних замків КПШ GEAR

    Автомобільний ринок не стоїть на місці, і щороку з’являються нові моделі автівок та з часом оновлюються вже існуючі на ринку моделі. Всі вони потребують надійного захисту від угону. Тому чеська компанія Construct регулярно випускає нові механічні протиугінні замки та інші рішення, установка яких дозволить запобігти крадіжці автомобіля.

     

    Так, в компанію SPV Company Ltd, яка є головним офіційним імпортером продукції Construct в Україні, нещодавно поступили механічні блокіратори КПШ Construct Gear на нові моделі автомобілів. Особливістю даних замків є те, що вони індивідуально виготовляються під кожну модель автівок.

    На сайті-вітрині компанії SPV Company Ltd з’явилися замки Construct Gear для наступних моделей автомобілів:

    • Volkswagen Polo 2017 в кузові хетчбек – замок панцирного типу під номером 070 для механічної КПШ та замок трубчатого типу під номером 1920 для автоматичної КПШ.
    • Ford Fiesta 2017 – замок трубчатого типу 1939 для механічної та 1924 для автоматичної КПШ.
    • Renault Duster 2017 – замок панцирного типу 071 для механічної 5-ступеневої КПШ, а також замок трубчатого типу 1934 для механічної 6-ступеневої та 1937 - для автоматичної КПШ.
    • Honda Civic 2017 в кузові хетчбек – замок трубчатого типу 1938 для автоматичної КПШ.
    • Hyundai Accent 2010, поставки якого в Україну нещодавно відновилися – замок 1495b для механічної КПШ.
    Блокіратор КПШ Construct Gear: механічне рішення для сучасних авто Блокіратор КПШ Construct Gear: механічне рішення для сучасних авто
     

    Слід зазначити, що замок КПШ Construct Gear блокує рухомі вузли механізму перемикання швидкостей. При цьому достатньо автоматичну коробку перевести у положення parking, а механічну чи роботизовану – у положення заднього ходу.

    lock.uaЗамки Construct Gear неодноразово підтверджували свою надійність. А отже замовляйте їх вже сьогодні в SPV Company Ltd на сайті-вітрині lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору