Construct-Ательє модифікувало замок Construct для нового хетчбека Citroen C3 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Construct-Ательє модифікувало замок Construct для нового хетчбека Citroen C3

  • 22.06.2018

    Construct-Ательє модифікувало замок Construct для нового хетчбека Citroen C3

    Construct-Ательє модифікувало замок Construct для нового хетчбека Citroen C3
    Протиугінні замки виробництва чеської компанії Construct є кращими на ринку. Проте що робити, коли серійний зразок замка відсутній на ринку або ще не розроблений? Треба звертатися в ексклюзивне Construct-Ательє при SPV Company Ltd. Тут спеціалісти можуть як розробити нову модель замка під конкретний автомобіль, так і модифікувати вже існуючі, а також допомогти в їх інсталяції.
     
    Construct-Ательє модифікувало замок Construct для нового хетчбека Citroen C3
     
    Кожен день використання улюбленої нової автівки, яка не захищена надійними протиугінними системами, підвищує ймовірність її викрадення. Тому необхідно встановлювати такий захист з першого дня придбання транспорту. До спеціалістів з Construct-Ательє звернулися представники офіційного дилера із проханням допомогти в підборі замка Construct на новенький Citroen C3 2018 модельного року.
     
    Citroen C3
    В даній моделі використовується 6-ступінчата автоматична КПШ класичного типу, а це означає, що можливість інсталяції механічного замка присутня, на відміну від роботизованої КПШ Citroen C4 Cactus, де керування трансмісією здійснюється кнопками на консолі. Виходячи з цього, співробітники Construct-Ательє вирішили обрати замок Construct Gear в якості протиугінного рішення для цього автомобіля. Провівши огляд автівки на місці, було вирішено використати серійний замок Construct Gear G2 1887, який було створено заводом Construct для захисту Peugeot 2008. Спеціалісти Construct-Ательє модифікували його та допомогли в інсталяції. І тепер модифікований замок Construct Gear G2 1887а підходить для Citroen C3 (з АКПШ) починаючи з 2016 модельного року.
     

    Особливості даного протиугінного замка наступні:

    • Керується виключно ключем.
    • Ключі мають захист від незаконного дублювання.
    • Замок інсталюється на зривні болти на штатні кріплення в кузові.
    • Циліндр замка захищений від відкриття відмичками, бампінгом, а також від вандального зламу.
    • Замок є виключно механічним, тобто його робота не залежить від стану акумулятора.
     
    Блокіратор КПШ Construct Gear: механічне рішення для сучасних авто Блокіратор КПШ Construct Gear: механічне рішення для сучасних авто
     

    Замки Construct – це гармонійне поєднання надійності та простоти використання. Звертайтеся у Construct-Ательє для розробки та встановлення такого захисту на ваш автомобіль, якщо серійне рішення для нього відсутнє. 

     
    lock.uaУвесь перелік механічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору