Потрібен надійний висячий замок – обирайте VIRO / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Потрібен надійний висячий замок – обирайте VIRO

  • 22.06.2018

    Потрібен надійний висячий замок – обирайте VIRO

    Потрібен надійний висячий замок – обирайте VIRO

    Для захисту допоміжних споруд, воріт, ролетів, різноманітних комерційних приміщень часто зручніше використовувати саме навісні замки. З їх допомогою легко зачинити гараж, хвіртку, металеву шафу тощо. Італійська компанія VIRO виготовляє надійні висячі замки із загартованої сталі, які стійкі до розпилювання, корозії, відкривання відмичками та до інших методів зламу.

     
    В SPV Company Ltd вже сьогодні можна замовляти на онлайн-вітрині навісні замки VIRO. А це такі моделі як MONOLITH і PANZER. Розглянемо їх основні характеристики та переваги.
     

    Особливості навісного замка VIRO MONOLITH

     
    Компанія VIRO створила нове покоління цілісних висячих замків із спеціальної сталі. Вони не тільки міцні та надійні, але й мають елегантний зовнішній вигляд. Загалом, характеристики замка наступні:
    • Корпус замка цілісний, виконаний із загартованої сталі.
    • Пластина для захисту від висвердлювання та запірний болт, як і сам корпус, оброблені методом хімічного антикорозійного нікелювання.
    • Діаметр запірного болта – 13 мм, він виконаний з загартованої сталі, стійкий до розпилу.
    • Циліндр замка має 7 штифтів, захищений спеціальною пластиною проти висвердлювання.
    • Ключі виконані з нікельованої латуні.
     

    Броньовані замки VIRO PANZER

     
    Іншим особливим продуктом серед навісних замків VIRO, які реалізовує SPV Company Ltd, є двокомпонентний замок PANZER, що має внутрішній корпус із латуні та завнішні захисні елементи з низьковуглецевої сталі. Це ідеальне рішення для використання в суворих погодних умовах, наприклад, для запирання транспортних морських контейнерів, приморських складів, паливних розподільних насосів. Характеристики замка наступні:
    • Корпус зроблений з цілісної кованої латуні.
    • Для верхньої броні замка використовується низьковуглецева нержавіюча сталь із сатинованою обробкою AISI 304 товщиною 3 мм, а для торцевої броні – аналогічна сталь товщиною 1,5 мм.
    • Запірний болт виконаний з низьковуглецевої нержавіючої сталі, стійкий до розпилу.
    • Циліндр має 7 штифтів, захищений від злому та висвердлювання.
    • Особливою опцією даного замка (а саме моделі VIRO PANZER SLID_shackle) є можливість використання будь-якого секрету шляхом його заміни в умовах локсмайстер-центру. Це дає можливість підвищити секретність замка, а також інтегрувати його в майстер-системи та системи "Один ключ" різних патентованих ключових платформ, наприклад: ClassicPro, Interactive+, MT5 тощо.
     
    Якщо вам потрібні висячі замки, особливо, для захисту комерційних об’єктів, обирайте продукцію італійської компанії VIRO. Це беззаперечна якість, надійність та комфортне використання.
     
    lock.uaСлідкуйте за нашими новинками та вже сьогодні замовляйте висячі замки VIRO та аксесуари до них у нас на сайті-вітрині lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору