VIRO V09 – патентований захист відкотних воріт / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > VIRO V09 – патентований захист відкотних воріт

  • 22.03.2017

    VIRO V09 – патентований захист відкотних воріт

    VIRO V09 – патентований захист відкотних воріт

    Відкотні ворота є дуже поширеним елементом зовнішніх периметрів, які контролюють доступ до складів, виробничих підприємств, паркінгів та приватних будинків, на території яких зберігається майно, дуже привабливе для крадіїв (різноманітні цінні речі та транспорті засоби).

     
     

    З кожним роком кількість встановлених відкотних воріт з електромеханічним приводом та ручним приводом невпинно зростає.

    Відкотні ворота зручні з точки зору експлуатації та організації доступу до зовнішнього периметру об’єкту, але щодо безпеки майна такі ворота мають суттєвий недолік. Більшість таких воріт (за виключенням військових об’єктів та місць позбавлення волі) за своєю конструкцією недостатньо високі тому зловмиснику легко їх перелізти. Крім того, за європейськими нормами (які поки не діють в Україні, але все більше євростандартів почали прийматися і в нас в якості державних) всі електроприводи автоматичних воріт повинні забезпечувати легке відчинення зсередини для безперешкодної евакуації у разі виникнення надзвичайної ситуації. Навіть якщо електропривод обладнаний штатним механізмом блокування, який запобігає відчиненню воріт ззовні вручну — на випадок відсутності електричного живлення він повинен мати механізм розблокування з доступом зсередини.

    Типова схема крадіжок майна з об’єкту, який обладнаний відкотними воротами: зловмисник перелазить через ворота, розблоковує та відчиняє їх зсередини, на територію заїжджає автомобіль, ворота зачиняються, після чого до автомобіля безперешкодно вантажать награбоване майно. При цьому ззовні об’єкту нема жодної ознаки присутності сторонніх осіб на території.

    Тому важливо забезпечити, щоб навіть з розблокованим електромотором зловмисники не могли відчинити ворота та здійснити крадіжку.

    До останнього часу не існувало спеціальних замків, які б гарантували захист від таких злочинів, але сьогодні це VIRO V09 – перший та єдиний електромеханічний замок безпеки, який розроблений та сконструйований спеціально для відкотних воріт!

    Замок V09 призначений для встановлення на механічні та автоматичні відкотні ворота в будь яких умовах середовища, як в закритому приміщенні, так і ззовні. На відміну від звичайних висячих замків або комбінації висячого замка та ланцюга, V09 забезпечує підвищений та ефективний рівень безпеки. Він простий у монтажі та користуванні, захищений від впливу погодних умов та не може бути атакований ззовні.

    Замок VIRO V09 обладнаний унікальним запірним механізмом «гарпунного» типу. Запірний елемент замка має підвищену ударостійкість та захищений загартованими гальванізованими сталевими кільцями, що обертаються для захисту від пиляння.  Запірний ригель вставлений до сталевих направляючих, покритих нікелем за технологією NIPLOY1.

    Запірний механізм припускає теплове розширення воріт до 9,6 мм (це відповідає тепловому розширенню воріт довжиною 8 метрів при їх нагріві на 100° C.

    Кришка замка вироблена з оцинкованої сталі та обладнана механізмом, який запобігає її зняттю у зачиненому стані.

    Й традиційно, як й у всій лінійці електромеханічних замків VIRO, замок вміщує надійний та потужний соленоїд, який забезпечує довготривале та безвідмовне функціонування.

    Стандартно замок монтується з внутрішнього боку воріт поруч з електроприводом, а запірна планка – безпосередньо на воротах.  Для особливих умов монтажу можуть бути використані додаткові аксесуари:
    монтажний набір VIRO 7905.0600 або монтажний набір VIRO 7905.0600.11.

    1Технологія NIPLOY – це метод хімічного нікелювання з середньо-високим вмістом фосфору, в результаті якого отримується шар покриття, дуже стійкий до корозії, зносу та рівномірний на будь-якій поверхні.

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору