Лінійка популярних протекторів DISEC у нержавійці та з квадратною формою / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Лінійка популярних протекторів DISEC у нержавійці та з квадратною формою

  • 27.04.2018

    Лінійка популярних протекторів DISEC у нержавійці та з квадратною формою

    Лінійка популярних протекторів DISEC у нержавійці та з квадратною формою

    Італійська компанія DISEC розширила кольорову гаму популярних протекторів Magnetic і додала колір обробки «нержавіюча сталь матова». Таким чином, новий відтінок розширив палітру для даних виробів, яка тепер складає сім кольорів.

    Лінійка популярних протекторів DISEC у нержавійці та з квадратною формою
     

    З розвитком та популяризацією сучасних стилів хай-тек, лофт, модерн колір "нержавіюча сталь" став трендовим в інтер'єрі. Листи сталі гармонійно поєднуються зі старою цеглою, деревом і штукатуркою, створюючи унікальний дизайн.

    Італійська компанія DISEC, яка випускає не тільки надійні, а і стильні захисні протектори, слідкує за трендами в дизайні, випустила лінійку захисних протекторів DISEC Magnetic у кольорі "нержавіюча сталь матова". Зазначимо, що цей колір ідеально поєднується з інтер'єрами не тільки у стилі хай-тек, модерн, лофт. Його можна використовувати і в класичних інтер'єрах. А це означає, що нова продукція від DISEC - універсальне рішення.

    Протектори DISEC Magnetic є одним з найбільш надійних рішень для захисту циліндра від зламу. У кольорі «нержавіюча сталь матова» вони доступні для замків типу DIN, Omega, Lever Key. Крім того, за дизайном ці протектори ідеально поєднуються із сучасною декоративною та захисною фурнітурою ROSTEX.

     
     

    Принцип роботи магнітних протекторів полягає у подвійному захисті циліндра від зламу – вони не дають механічно його зламати, захищають його від вандалізму та відмичок. Відкривання та закривання протектора здійснюється магнітним ключем.

    Лінійка популярних протекторів DISEC у нержавійці

    Особливості нових протекторів DISEC Magnetic

    Новий трендовий колір «нержавіюча сталь матова» доступний для всієї лінійки протекторів DISEC Magnetic, які вже сьогодні можна замовляти на онлайн-вітрині 24/7. Особливості даної лінійки наступні:

     
    Лінійка популярних протекторів DISEC у нержавійці та з квадратною формою
     

    Обробка «нержавіюча сталь матова» - це ідеальне рішення для багатьох сучасних інтер’єрів. Створивши протектори такого кольору, компанія DISEC в черговий раз підтвердила, що слідкує сучасним трендам та виготовляє виключно передові рішення, які необхідні ринку.

     
    lock.uaЗамовляйте стильні захисні протектори від DISEC на сайті-вітрині SPV Company Ltd вже сьогодні - lock.ua!
     

    Принцип роботи захисного протектора DISEC MAG 3G

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу захисних замків дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору