Протектори DiSec Quadry. Новий дизайн для стильної безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протектори DiSec Quadry. Новий дизайн для стильної безпеки

  • 20.01.2017

    Протектори DiSec Quadry. Новий дизайн для стильної безпеки

    Протектори DiSec Quadry. Новий дизайн для стильної безпеки

    Італійці – визнані у світі законодавці моди в багатьох галузях. Виробник захисних протекторів для вхідних дверей - італійська компанія DiSec, вже на початку 2017 року запропонувала нову дизайнерську розробку – серію DiSec Quadry.

    Це прямокутні накладки сферичної форми, що підходять для протекторів BDS і BD200 Monolito, а також зовнішні і внутрішні щитки з отворами PZ, під ключ OMEGA та під циліндри з тумблером.

    Захисний протектор призначений для захисту від зламу циліндрового механізму стандарту DIN в основних або додаткових замках. Особливістю протекторів DiSec є те, що вони монтуються безпосередньо на корпус замка, що значно підвищує стійкість від виламування.

    Накладка до протектора та щиток серії Quadry досить габаритні за розмірами – 64х84 мм, що дозволяє не тільки надійно закрити технологічні отвори на нових дверях, а й накрити їх під час реновації дверей, коли відбулася заміна замка або фурнітури.

    Виробник пропонує шість видів обробок для виробів серії DiSec Quadry: сталь нержавіюча матова, хром полірований, хром матовий, алюміній бронзовий, бронза матова, латунь PVD. На нашому складі першими з’являться протектори BDS 216 і щитки для замків OMEGA з обробкою нержавіюча сталь матова. 

    Протектор DiSec BDS 216 Quadry в обробці нержавіюча сталь матова ідеально поєднається з ручкою-скобою ROSTEX Gama, яка, маючи таку ж сферичну форму відносно площини дверного полотна, підкреслює прямокутну форму протектора. Для керування дверима що мають замок із звичайною заскочкою з внутрішнього боку застосовують поворотну ручку-половинку на квадратному щитку – ROSTEX NOVARA або TREVISO. Якщо ж клієнт хоче мати на дверях звичайну поворотну ручку, ми рекомендуємо поєднати протектор нового дизайну DISEC Quadry із ручками ROSTEX Economy Line на квадратному щитку моделей MARSIA/H та MANDELO/H.

    Фурнітура для вхідних дверей відіграє важливу роль в безпеці та створенні стилю як самих дверей, так і фасаду в цілому. Компанія DiSec, яка спеціалізується на протекторах і аксесуарах до них, надає великий вибір моделей із різним рівнем захисту, різних форм та обробок. Нова серія DiSec Quadry надає ще більше можливостей для створення справді неповторного дизайну вхідних дверей! 

    Детальніше про захисні протектори DiSec читайте також в журналі «Замки і ключі» та в блозі кращих фахівців галузі bezpeka.spv.ua

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору