DISEC Magnetic – стильна безпека з Італії / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > DISEC Magnetic – стильна безпека з Італії

  • 26.10.2017

    DISEC Magnetic – стильна безпека з Італії

    DISEC Magnetic – стильна безпека з Італії

    Протектори DISEC Magnetic відтепер доступні в популярній обробці «нержавіюча сталь матова».

    DISEC Magnetic - нержавіюча сталь матова

    SPV Company Ltd. пропонує широкий спектр магнітних протекторів DISEC у семи варіантах обробки: нержавіюча сталь матова (новинка ринку!), хром матовий, хром полірований, латунь PVD, латунь матова, бронза сатин, хром чорний.

    Обробка хром чорний постачається під замовлення, решта шість постійно в наявності на складі SPV Company Ltd.

    Магнітні протектори DISEC приваблюють також широким модельним рядом, що підходить до найрізноманітніших типів замків. У наявності моделі до циліндрів EuroDIN, до замків Omega, до сувальдних замків Matrix та інших. Магнітні протектори в обробці "нержавіюча сталь матова" вигідно брати разом із декоративною фурнітурою ROSTEX: дверними ручками і ручками-скобами в аналогічній обробці.

    Особливості роботи магнітного протектора DISEC Magnetic

    Магнітні протектори забезпечують подвійний захист, який не дозволяє зловмиснику зламати циліндр механічним чином або ж за допомогою відмичок. Щоб відкрити захисний магнітний протектор, потрібно вставити магнітний ключ і провернути його на 180° разом із захисною шайбою.

    Щоб закрити доступ до личинки замка, необхідно здійснити ту ж операцію в зворотньому порядку. Личинка замка завжди буде захищена не лише від зламу відмичками, але й від бампінгу, самоімпресії, вандалізму, а також зламу електроінструментом.

    lock.uaЗамовити магнітний протектор DISEC Magnetic в обробці "нержавіюча сталь матова", а також в інших типах обробки, заходьте на сайт-вітрину lock.ua та обирайте потрібний варіант!

    Принцип роботи захисного протектора DISEC MAG 3G

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу захисних замків дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору