SPV Company Ltd. на виставці InterBuildExpo! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. на виставці InterBuildExpo!

  • 20.03.2018

    SPV Company Ltd. на виставці InterBuildExpo!

    SPV Company Ltd. на виставці InterBuildExpo!
    20 березня у Міжнародному Виставковому Центрі, що знаходиться на Броварському проспекті 15 в Києві, розпочала свою роботу традиційна галузева виставка InterBuildExpo 2018, яка триватиме до 23 березня.
     
    SPV Company Ltd. на виставці InterBuildExpo!
     
    Компанія SPV Company Ltd.  представила на ній свій стенд, відвідувачам якого є можливість ознайомитися з
    новітніми технологіями у сфері безпеки приміщень, а також побачити новинки високоякісної фурнітури та декоративного покриття.
     
    Наші партнери, почесні гості та всі учасники виставки мають нагоду відвідати даний стенд, який розташований у павільйоні №3, протягом чотирьох днів заходу InterBuildExpo 2018. Місце розташування продукції нашої компанії помітно відрізняється завдяки встановленим чотирьохметровим дверям APERTO, які ми традиційно демонструємо протягом останніх років.
     
     
    Варто зауважити, що цього року стенд компанії значно більший ніж раніше. Це дає велику перевагу відвідувачам, які мають змогу ознайомитися з більшою кількістю технологічних новинок. 

    Найбільш значущими і цікавими для відвідувачів будуть наступні новітні технології, які представляє SPV Company Ltd.:

    1. технологія Abloy Cliq Connect, що дає можливість дистанційно керувати режимом доступу і відслідковувати використання кожного ключа;
    2. інноваційна циліндрова ключова платформа MUL-T-LOCK ClassicPro;
    3. незламна дверна фурнітура Rostex SolidPro+ 4-го (тобто підвищеного) рівня захисту;
    4. нові протектори DISEC з сучасним дизайном.
    Наша мета – професійно впроваджувати найкращі системи безпеки в Україні. Ми очікуємо протягом 20-23 березня 2018 року біля свого стенду кожного відвідувача, якому не байдужі такі поняття як надійність, якість, безпека.  Наші гості переконалися, що світові інноваційні стандарти в сфері безпечного замикання вже сьогодні впроваджуються компанією SPV Company Ltd. в Україні.
     
     

    SPV Company Ltd. на виставці Inter Build Expo 2018

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору