SPV Company Ltd. запрошує на міжнародну виставку InterBuildExpo 2018 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. запрошує на міжнародну виставку InterBuildExpo 2018

  • 26.02.2018

    SPV Company Ltd. запрошує на міжнародну виставку InterBuildExpo 2018

    SPV Company Ltd. запрошує на міжнародну виставку InterBuildExpo 2018

    SPV Company Ltd. – надійний партнер та імпортер систем безпеки на ринку України.

     

    Об’єднуючись з професіоналами та споживачами ми будуємо безпечну та захищену Україну. Тому вже з 20 до 23 березня 2018 року чекаємо кожного, хто цінує впевненість та надійність на щорічній галузевій виставці InterBuildExpo 2018, яка, цього року, відбудеться у Міжнародному Виставковому Центрі, що на Броварському проспекті.

    Відвідувачі стенду SPV Company Ltd. стануть свідками світових стандартів в Україні, злагоджених послуг та інноваційних технологій безпеки та декору:

    1. Оновленою циліндровою платформою MUL-T-LOCK ClassicPro, яка володіє телескопічним піном спеціальної форми, що суттєво ускладнює злам циліндрів методом бампінгу і за допомогою відмичок. Завдяки новим можливостям, MUL-T-LOCK ClassicPro дає змогу ширше персоналізувати профілі для клієнтів.
    2. Циліндровою платформою ABLOY Protec2 з технологією CLIQ, яка вперше пропонуватиметься для приватного замовлення! Технологія Cliq Connect за допомогою Bluetooth-з’єднання зі смартфоном дозволяє оперативно керувати режимом доступу, а також отримувати звіти по кожному ключу.
    3. Посиленою дверною фурнітурою ROSTEX SolidPro+, в якій «+» у назві означає посилений захист проти зламу, що відповідає 4 класу безпеки.
    4. Новими моделями протекторів DISEC з абсолютно новим дизайном, що відповідає найсучаснішим трендам!

    Крім зазначених новинок, очікуйте також презентації іншої продукції, зокрема, SPV Company Ltd. традиційно представить двері APERTO®, висотою близько чотирьох метрів; модельний ряд фурнітури ROSTEX, замків VIRO, відеовічок MUL-T-LOCK та багато чого іншого. 

    Партнерство з SPV Company Ltd.  – надійно, безпечно та ефективно.

    Схема виставки InterBuildExpo 2018

    До зустрічі на InterBuildExpo 2018!

     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору