Розмаїття пристроїв для адміністрування системи CLIQ® на підприємстві / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розмаїття пристроїв для адміністрування системи CLIQ® на підприємстві

  • 26.08.2015

    Розмаїття пристроїв для адміністрування системи CLIQ® на підприємстві

    Розмаїття пристроїв для адміністрування системи CLIQ® на підприємстві
    До складу системи CLIQ® (Клік) входять як обов’язкові компоненти, так і додаткові. До обов’язкових елементів відносяться електромеханічні циліндри та ключі CLIQ® (Клік), до додаткових: пристрої програмування та програмне забезпечення CLIQ®. Саме опційні компоненти системи надають додаткової зручності та комфорту при організації доступу на віддалених об’єктах чи при потребі побудови системи підвищеної безпеки на корпоративному об’єкті.
    Система CLIQ® (Клік)
    Технологія CLIQ® інтегрується з циліндрами на механічних платформах з рівнем захисту не нижче класу High Security. Наприклад, MUL-T-LOCK® Interactive+ (Мультилок Інтерактив+) та ABLOY® Protec2 (Аблой Протек 2). До складу системи входять також і електромеханічні ключі CLIQ®: користувацькі та програмні, що різняться за своїм призначенням та функціями.
     
    Проте особливої уваги потребують додаткові пристрої, що покликані полегшити процес оперативного адміністрування системи CLIQ® (Клік) на об’єкті:
    Локальний пристрій програмування (Local PD) – обов’язковий пристрій для кожного адміністратора системи CLIQ®.
    Додаткові пристрої для системи CLIQ® (Клік) - Local PD, Wall PD, Mobile PD
    Дозволяє отримати доступ до програмного забезпечення через персональний комп’ютер за допомогою програмного ключа. Функції: повне управління циліндрами та замками за допомогою програмних ключів, отримання аудиту подій, оновлення графіку доступу та дозволів, програмування ключів.
    Настінний пристрій програмування (Wall PD) - пристрій, що має свою ІР адресу та є складовою частиною системи CLIQ® Remote, про яку детально розповідалось у попередніх новинах (читати ТУТ). Функції: дозволяє дистанційно програмувати ключі користувачів - змінювати права доступу та розклади, отримувати дані контрольного журналу подій ключа, здійснювати ревалідацію ключа, синхронізувати годинник ключа, оновлювати прошивку ключа користувача при наявності оновлень. Завжди в он-лайн режимі.
    Мобільний пристрій програмування (Mobile PD) - пристрій, що є складовою частиною системи CLIQ® Remote та призначений для використання на віддалених об’єктах. Функції: мобільний, надзвичайно ефективний пристрій програмування, що дозволяє програмувати ключі користувачів "на ходу" з використанням мобільного телефону в якості модему. Можливо легко надавати та змінювати права доступу, здійснювати ревалідацію (оновлення прав доступу) ключа, отримувати дані контрольного журналу подій ключа, синхронізувати годинник ключа.
     
    Система CLIQ® (Клік)
     
    Функціонування системи CLIQ® (Клік) неможливе без спеціального програмного забезпечення:
    CLIQ® Manager Software – встановлюється на комп’ютері адміністратора. Призначене для роботи з локальним пристроєм програмування ключів CLIQ®.
    CLIQ® Web Manager Software - web-базоване програмне забезпечення, яке не потребує встановлення на локальному ПК. Дозволяє працювати з дистанційними пристроями програмування CLIQ® (настінним та мобільним).
    Система CLIQ® (Клік)
     
    Докладніше про технологію CLIQ® на ключових платформах ABLOY® Protec2 та MUL-T-LOCK® Interactive+ читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Про технологію ABLOY® Protec2 CLIQ® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору