Додаткові протиугінні системи CONSTRUCT SKS, ECS і OBD для сучасних автомобілів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Додаткові протиугінні системи CONSTRUCT SKS, ECS і OBD для сучасних автомобілів

  • 10.10.2017

    Додаткові протиугінні системи CONSTRUCT SKS, ECS і OBD для сучасних автомобілів

    Додаткові протиугінні системи CONSTRUCT SKS, ECS і OBD для сучасних автомобілів

    У доповнення до основних протиугінних засобів, що імпортує SPV Company Ltd. до уваги дилерів і покупців пропонуються додаткові системи захисту, які ще більше зменшать ризик викрадення будь-якого автомобіля.

    Toyota Highlander - протиугінні системи CONSTRUCT для сучасних автомобілів

    Протиугінні системи CONSTRUCT ECS для сучасних автомобілів

    Протиугінний замок для блоку керування двигуном CONSTRUCT ECS

    Протиугінні системи CONSTRUCT ECS для сучасних автомобілівОстаннім часом автомобілі суттєво модернізувалися, отримавши нові системи, з якими складніше справитися простому викрадачу. Однак злочинці також не сидять без діла і часто приходять на справу зі своїм блоком керування двигуном, щоб у процесі зламу замінити його на автомобільний та безперешкодно викрасти авто. Саме для такого випадку чеським виробником механічних протиугінних замків передбачено модель CONSTRUCT ECS. Цей протиугінний пристрій встановлюється на штатні місця на зривне кріплення, обмежуючи вільний доступ до блоку керування двигуном автомобіля.

    Протиугінні системи CONSTRUCT SKS для сучасних автомобілівПротиугінний замок для блоку сертифікації CONSTRUCT SKS

    Протиугінні системи CONSTRUCT SKS для сучасних автомобілівІнший додатковий пристрій допоможе власникам сучасних автівок, які обладнані функцією безключового доступу. Кожне з таких авто має спеціальний блок сертифікації, за рахунок якого і відбувається розпізнавання ключа-мітки у власника. Так само, як і у випадку з блоком керування двигуном, зловмисник приходить до автомобіля зі своїм блоком сертифікації із заздалегідь записаним у нього ключем. Тому зловмиснику не складає жодних проблем відчинити авто і завести його. Для таких випадків SPV Company Ltd. пропонує механічний захист блоку сертифікації CONSTRUCT SKS. Цей замок також унеможливлює доступ до блоку, встановлюється на штатні місця за допомогою зривних кріплень.

    Протиугінний замок для діагностичного розєму CONSTRUCT OBDПротиугінний замок для діагностичного розєму CONSTRUCT OBD

    Протиугінний замок для діагностичного розєму CONSTRUCT OBD

    Третій спосіб викрадення сучасних автомобілів полягає в підключенні до діагностичного роз’єму, за допомогою чого зловмисник отримує змогу відключити штатний іммобілайзер або ж записати заздалегідь підготовлений ключ. Від несанкціонованого доступу до роз’єму захистить механічний замок CONSTRUCT OBD. Якщо Ви залишаєте автомобіль на СТО, замок можна відкрити спеціальним ключем.

    CONSTRUCT logo SPVКожен із цих протиугінних засобів Ви можете знайти на спеціальній онлайн-вітрині компанії SPV Company Ltd. – lock.ua. Знайти дилерів і офіційні монтажні центри CONSTRUCT у Вашому регіоні Ви можете із сайту spv.ua у розділі «Де купити».

    Переглядайте також інформацію і пропозицію по основних протиугінних засобах, зокрема, CONSTRUCT Volant та іммобілайзеру Spetrotec i-Watcher Guard на сайтах spv.ua і lock.ua.

    Огляд протиугінних захисних кожухів та замків CONSTRUCT

     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору