Системи безпеки для Toyota RAV4 Hybrid 2017 року / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Системи безпеки для Toyota RAV4 Hybrid 2017 року

  • 21.09.2017

    Системи безпеки для Toyota RAV4 Hybrid 2017 року

    Системи безпеки для Toyota RAV4 Hybrid 2017 року

    Construct-ательє при SPV Company Ltd. продовжує встановлювати нові модельні замки на різноманітні автомобілі.

    Цього разу черговою «піддослідною» моделлю стала ще одна новинка українського ринку – Toyota RAV4 Hybrid 2017 року. Спеціально для неї було, зокрема, розроблено індивідуальний замок на кермо. Але про все по порядку…

    Системи безпеки для Toyota RAV4 Hybrid 2017 року

    Замок валу керма Construct Volant для Toyota RAV4 Hybrid

    Системи безпеки для Toyota RAV4 HybridЩоб унеможливити поворот передніх коліс, наші майстри інсталювали в автомобіль замок Construct Volant, що блокує вал керма. Циліндр замка розмістили внизу передньої панелі, зліва від колонки рульового механізму. Замикається і відмикається замок простим проворотом ключа на 180 градусів у той чи інший бік.

    Замок капоту Construct Hood-Lock для Toyota RAV4 Hybrid

    Замок капоту Construct Hood-Lock для Toyota RAV4 HybridТакож цю Toyota RAV4 Hybrid обладнали замком капоту Construct Hood Lock. Він унеможливить несанкціонований доступ під капот, де знаходяться майже усі важливі агрегати та блоки систем автомобіля. Личинку замка розмістили з пасажирського боку під торпедо, де зловмиснику буде важко її знайти. Відмикається замок проворотом ключа, а замикається простим натисненням на серцевину, за рахунок чого вона ховається у міцному корпусі свого кріплення.

    Електронна система захисту Spetrotec i-Watcher GUARD для Toyota RAV4 Hybrid

    Електронна система захисту Spetrotec i-Watcher One для Toyota RAV4 HybridТа згаданими двома системами не обмежилися і додали електронну – Spetrotec i-Watcher GUARD. Однією з її складових являється невеличкий кнопочний пульт на передній панелі біля блоку регулювання дзеркалець заднього огляду. Система працює з web-інтерфейсом і смартфон-додатком. Головна сторінка додатка максимально проста і зрозуміла. Наприклад, за допомогою кнопки Get Status власник авто може отримати таку інформацію, як швидкість руху, напруга бортової мережі, стан запалювання і охоронної системи та інше. На карті можна подивитися, де автомобіль наразі знаходиться. Абонплата за такі послуги доволі невисока – за супутникову сигналізацію з додатком щомісяця треба платити лише 145 грн. Додавши лише 50 грн., можна користуватися також сервісом Mabat, що підвищує комфорт експлуатації автомобіля. Зокрема, додається можливість дізнатися місцезнаходження авто в режимі реального часу і переглядати попередні маршрути. Для прикладу, навіть найдешевша стоянка з охороною в Києві обходиться в 150 грн. на місяць, причому охоронці зазвичай чисто фізично не в змозі приглянути за всіма машинами на ній. А сервіс Spetrotec буде не просто охороняти автомобіль, але й спорядить власника новими сервісними можливостями.

    Construct-ательє продовжує споряджати найрізноманітніші автомобілі системами захисту від визнаного світового виробника Construct. Слідкуйте за нашими новинами і Ви дізнаєтеся багато цікавого про можливості систем безпеки, що пропонує SPV Company Ltd. Обрати протиугінний пристрій для авто можна на сайті lock.ua.

    Відеоогляд Toyota RAV4 2017 Hybrid із протиугінним комплексом CONSTRUCT SPETROTEC

     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Материали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору