Захист блоку сертифікації CONSTRUCT SKS для автомобілів TOYOTA і LEXUS вже на складі! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захист блоку сертифікації CONSTRUCT SKS для автомобілів TOYOTA і LEXUS вже на складі!

  • 23.06.2015

    Захист блоку сертифікації CONSTRUCT SKS для автомобілів TOYOTA і LEXUS вже на складі!

    Захист блоку сертифікації CONSTRUCT SKS для автомобілів TOYOTA і LEXUS вже на складі!
    «СПВ Компані Лтд.» - генеральний імпортер продукції CONSTRUCT® в Україні, повідомляє про старт продажів нового захисту для автомобілів від угону - CONSTRUCT SKS. Наразі даний захист розроблено на популярні моделі позашляховиків TOYOTA та LEXUS, та перші зразки пристроїв вже доступні на нашому складі!
     
    Останнім часом автовиробники стали масово обладнувати свої автомобілі новітніми системами інтелектуального доступу. Система інтелектуального доступу до автомобіля - це сучасна електронна система комфорту, яка ідентифікує власника автомобіля за кодом відповіді ключа та забезпечує автоматичне розблокування дверей при дотику до ручки та запуск двигуна при натисканні спеціальної кнопки. При цьому електронний ключ може залишатися в кишені власника автомобіля.
     
    Захист блоку сертифікації - CONSTRUCT SKS (Конструкт)
    Через поширення систем інтелектуального доступу, викрадачі автомобілів почали користуватись цим у своїх злочинних намірах. За упізнання ключа-мітки «свій-чужий» в автомобілях TOYOTA та LEXUS останніх років випуску, відповідає окремий модуль, так званий «блок сертифікації». Цей блок встановлений в салоні авто та доступ до нього можливий в короткий проміжок часу.
     
    Викрадачі в лічені хвилини добираються до модуля, підключаючись до нього, записують до автомобіля ще один ключ або ж просто приходять зі своїм, заздалегідь підготовленим, блоком зі смарт-ключем і підключають його. Після таких дій машина заводиться штатно, починають працювати всі блокування двигуна на дозвіл його роботи, розблоковується кермо тощо. Іншими словами, машина починає розуміти, що в зоні дії антен «свій» ключ. У разі, якщо на автомобілі не встановлено якихось додаткових систем протиугінної безпеки, автомобіль їде в невідомому напрямку.
     
    Щоб ускладнити завдання викрадачам, для популярних моделей TOYOTA, LEXUS був розроблений спеціальний захист блоку сертифікації - CONSTRUCT SKS. Пристрій CONSTRUCT SKS являє собою металевий захисний кожух, який одягається на блок сертифікації і захищає безпосередньо сам блок, і штатний роз'єм до нього. Встановлення захисту проводиться на штатні місця в кузові за допомогою зривного кріплення, що не дозволить викрадачам демонтувати захист блоку за допомогою стандартного інструменту. Щоб обійти CONSTRUCT SKS злодіям потрібно використовувати ріжучий або пиляючий електроінструмент і невиправдано ризиковану кількість часу, якого у них може і не виявитися.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі. 
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору