Нові моделі механічних блокіраторів для захисту автомобілів KIA, PEUGEOT та MERCEDES / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові моделі механічних блокіраторів для захисту автомобілів KIA, PEUGEOT та MERCEDES

  • 20.03.2017

    Нові моделі механічних блокіраторів для захисту автомобілів KIA, PEUGEOT та MERCEDES

    Нові моделі механічних блокіраторів для захисту автомобілів KIA, PEUGEOT та MERCEDES

    Механічна система захисту автомобілів зараз залишається лідером вибору власників авто завдяки своїй надійності та простоті використання. Нашими спеціалістами були розроблені протиугінні блокіратори КПШ CONSTRUCT та блокіратори керма CONSTRUCT Volant для нових моделей KIA, PEUGEOT та MERCEDES, що впевнено завойовують популярність в нашій країні.

    Компанія SPV Company Ltd. з чеським виробником CONSTRUCT прийняла рішення щодо розширення лінійки протиугінних блокіраторів рульового валу для авто, які набирають популярність в Україні. Найбільш очікуваним це рішення виявилось для автомобілів де заблокувати КПШ технічно виявилось неможливо.

    Спеціалісти комплексно підійшли до питання та розробили дві моделі блокіратора керма на дві популярні моделі MERCEDES. CONSTRUCT Volant VSL 57-006 – для авто з ручним регулюванням і VSL 57-013 – для авто з електрорегулюванням керма, які встановлюються одночасно на MERCEDES GLS та MERCEDES GLE залежно від комплектації.

    Встановлення замків виконується на штатні місця кріплення та установлюється за допомогою зривного кріплення. В заблокованому стані не дозволяє виконати поворот рульового колеса. Відкриття, як і закриття, відбувається виключно механічним способом — одним поворотом ключа.

    Також зазначимо успішну роботу конструкторів по проектуванню блокіраторів трансмісії автомобілів KIA Niro та оновленого PEUGEOT 2008.

    На відміну від інших авто KIA модель Niro – перший досвід південнокорейського виробника по випуску автомобілів з гібридним двигуном. Історія випуску та розробки KIA Niro була досить довготривалою та із стадії концептуального зразка він перейшов в серійне виробництво лише після двох років. Нашими спеціалістами був успішно розроблений та встановлений блокіратор КПШ для KIA Niro. Вихід личинки замка розташовується зі сторони переднього пасажира. Система замикання блокує коробку перемикання передач в положенні «паркінг».

    Для оновленої версії PEUGEOT 2008, в зв’язку з появою в автомобілі технології Grip Control, також було виконано серйозну роботу з проектування та виготовлення нового замка коробки перемикання передач. Через наявність шайби керування технологією Grip Control, в місці виходу попереднього замка CONSTRUCT на цю модель, чеською компанією CONSTRUCT був розроблений спеціальний блокіратор, якому був присвоєний номер CF1887.

    Вихід личинки нового замка організований на сторону водія та створює максимальну ергономіку на центральній консолі.

    Матеріали по темі:

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору