Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів керма і капота на RENAULT Logan 2017 в CONSTRUCT Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів керма і капота на RENAULT Logan 2017 в CONSTRUCT Ательє

  • 17.03.2017

    Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів керма і капота на RENAULT Logan 2017 в CONSTRUCT Ательє

    Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів керма і капота на RENAULT Logan 2017 в CONSTRUCT Ательє

    В CONSTRUCT Ательє звернувся клієнт з проханням встановити механічний протиугінний блокіратор на RENAULT Logan 2017 року з роботизованою трансмісією.

    Підійти до цього питання шаблонно було неможливо. Унаслідок конструктивних особливостей будови селектора роботизованої трансмісії на оновленій моделі RENAULT Logan 2017, надійно заблокувати перемикання передач немає можливості. Тому фахівцями CONSTRUCT Ательє було прийнято рішення захисту механічним шляхом – ексклюзивна розробка і встановлення замка рульового валу CONSTRUCT Volant.

    Замок Volant дозволяє блокувати в закритому стані поворот рульового колеса і відрізняється ультимативним захистом від відкривання відмичками, бампінга і вандального злому. Крім автомобіля RENAULT Logan 2017 дана модель замка CONSTRUCT Volant також буде встановлюватися на RENAULT Sandero, Stepway, Logan MCV, незалежно від його комплектації, типу коробки передач і двигуна.

    Також власник RENAULT Logan побажав встановити замок капота CONSTRUCT HOOD-LOCK, установка якого згодом була кваліфіковано виконана фахівцями CONSTRUCT Ательє.

    Замок HOOD-LOCK закриває доступ до простору під капотом, де розташовуються основні елементи керування транспортним засобом і можуть бути розташовані додаткові електронні блоки захисту. Блокування відбувається шляхом натискання на личинку циліндра, який знаходиться безпосередньо в салоні. Відкриття замка капота можливе виключно ключем. У комплекті поставки замка додається три ключа і пластикова карта, в якості підтвердження власника для подальшої можливості виготовлення дублікату.

    Матеріали по темі:

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору