CONSTRUCT Ательє: модельне рішення блокіратора КПШ на оновлений Infiniti QX60 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT Ательє: модельне рішення блокіратора КПШ на оновлений Infiniti QX60

  • 13.02.2017

    CONSTRUCT Ательє: модельне рішення блокіратора КПШ на оновлений Infiniti QX60

    CONSTRUCT Ательє: модельне рішення блокіратора КПШ на оновлений Infiniti QX60

    У лютому цього року CONSTRUCT Ательє розробив модельне рішення блокіратора КПШ Construct на оновлений Infiniti QX60. Власник кросовера звернувся в інженерно-конструкторський інсталяційний центр CONSTRUCT Ательє для захисту свого придбання, тільки виїхавши з салону.

    Преміальний японський бренд Infiniti є одним з провідних виробників автомобілів преміум-класу. Infiniti QX60 після зміни модельного року не тільки обзавівся розширеним асортиментом опцій, але і придбав модернізований силовий агрегат.

    Під капотом Infiniti QX60 розташовується все той же 3.5-літровий бензиновий двигун V6, що пройшов істотну модернізацію. Якщо раніше агрегат видавав 265 кінських сил потужності, то тепер його продуктивність складає 295 «коней». В якості трансмісії використовується безступінчастий варіатор CVT.

    Звичайно ж, для такого автомобіля необхідне найсучасніше та найнадійніше рішення по захисту. Оскільки розробленого модельного рішення на оновлений QX60 в каталозі виробника CONSTRUCT® не було, фахівцями центру була проведена розробка нової моделі.

    Розроблений зразок замку фахівці Ательє відправили на завод в Чехію для передачі в серійне виробництво. Через два тижні прийшов готовий фабричний замок, який було встановлено на автомобіль замовника.

    Такий вид співпраці фахівці CONSTRUCT Ательє практикують як з офіційними дилерськими центрами, так і з приватними клієнтами, що мають нову модель автомобіля, на яку немає розробленого модельного рішення в каталозі виробника.

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору