Новий імпортер Honda і Acura в Україні обирає провідні протиугінні системи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий імпортер Honda і Acura в Україні обирає провідні протиугінні системи

  • 23.01.2017

    Новий імпортер Honda і Acura в Україні обирає провідні протиугінні системи

    Новий імпортер Honda і Acura в Україні обирає провідні протиугінні системи

    В кінці 2016 року, між SPV Company Ltd і дистриб'ютором автомобілів марок Honda і Acura в Україні - компанією «Прайд Мотор» був підписаний договір про співпрацю. Вся продукція захисту авто від угону SPV Company Ltd, була додана в асортимент товарів «Прайд Мотор». Відтепер всі дилерські центри Honda і Acura можуть замовляти механічні або електромеханічні протиугінні системи CONSTRUCT та електронні SPETROTEC через структуру імпортера «Прайд Мотор».

    Компанія «Прайд Мотор» з липня 2015 року стала офіційним дистриб'ютором автомобілів Honda і Acura, а також мотоциклів Honda. Всього нараховується 24 автодилера Honda та 3 дилера преміум-бренду Acura.

    SPV Company Ltd - генеральний імпортер продукції безпеки провідних світових виробників. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України. Компанія також є ексклюзивним дистриб'ютором чеського виробника протиугінних засобів CONSTRUCT, та постійно слідкує за розвитком та вдосконаленням засобів захисту від угону, а також оперативно реагує на потреби ринку.

    SPV Company Ltd, як визнаний професіонал галузі безпеки та компанія з 20-річним досвідом на ринку протиугінних систем, пропонує готові рішення для захисту автомобіля.

    Ми пропонуємо чотири рішення для безпеки Вашого авто:

    Механічні протиугінні системи
     
    Електромеханічні протиугінні системи
     
    Електронні протиугінні системи
     
    CONSTRUCT Ательє

     

    Докладніше про сучасні протиугінні системи CONSTRUCT® читайте в журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору