Співробітники SPV Company Ltd відвідали Ізраїль з робочим візитом / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Співробітники SPV Company Ltd відвідали Ізраїль з робочим візитом

  • 11.08.2016

    Співробітники SPV Company Ltd відвідали Ізраїль з робочим візитом

    Співробітники SPV Company Ltd відвідали Ізраїль з робочим візитом

    Співробітники Департаменту безпеки автомобілів SPV Company Ltd відвідали Ізраїль з робочим візитом для  зустрічі з керівництвом підприємств Spetrotec та  Starcom. Під час візиту були  обговорені  питання з топ-менеджментом компаній-партнерів щодо напрямків подальшої співпраці.

    Однією з основних тем для обговорення з керівництвом Spetrotec стало просування нових електронних систем з протиугінного захисту автомобілів. Особливо перспективним напрямом наразі є розширення модельного ряду супутникових протиугінних систем iWatcher. В даних системах використовується глобальна система позиціонування (GPS) для стеження за координатами автомобіля, а стільникова мережа GSM - для управління та моніторингу стану автомобіля, за допомогою SMS і каналів зв'язку GPRS. Графічний інтерфейс зручного смартфон - додатку дозволяє дистанційно управляти пристроєм iWatcher і отримувати від автомобіля важливі дані сигналів тривоги.

    Також було прийнято рішення розширити асортимент клавіатурних імобілайзерів новою моделлю SA11. Дана система в стандартній комплектації складається з електронного бездротового реле блокування, яке управляється з набірної кодової панелі в салоні авто. До одного бездротового реле можна додати додатково провідне реле і два бездротових.

    Візит в компанію Starcom ознаменувався ознайомленням з асортиментом протиугінної продукції та систем моніторингу. Зокрема, замок WatchLock – сумісна розробка компаній STARCOM Systems та Mul-T-Lock. WatchLock - це "розумне" рішення надійного замикання та сповіщення, яке поєднує механічний висячий замок високої безпеки  Mul-T-Lock M10 стандарту High Security з сучасною системою визначення координат GPS та GSM системою зв’язку компанії STARCOM Systems. WatchLock автоматично повідомляє, коли висячий замок відімкнений та замкнений та має можливість відстежувати координати місцезнаходження замка у реальному часі.

    На ринку немає пристроїв, які можна було б порівняти з WatchLock відносно найновітнішої технології, рівня безпеки та інноваційного програмного забезпечення, причому все це поєднується в одному універсальному рішенні та може задовольнити будь які потреби в сфері безпеки.

    Докладніше про сучасні системи безпеки читайте на сайті генерального імпортера – SPV Company Ltd, а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору