Вантажі компанії «Фармасофт» під надійним захистом MUL-T-LOCK® ArmaDlock / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Вантажі компанії «Фармасофт» під надійним захистом MUL-T-LOCK® ArmaDlock

  • 08.11.2016

    Вантажі компанії «Фармасофт» під надійним захистом MUL-T-LOCK® ArmaDlock

    Вантажі компанії «Фармасофт» під надійним захистом MUL-T-LOCK® ArmaDlock

    Захист і збереження продукції при перевезенні – актуальне питання для багатьох компаній в Україні. Адже відомо, що штатні засоби безпеки, як то центральний замок та сигналізація, не здатні забезпечити належний рівень захисту та не є надійною перешкодою для злочинців.

    Компанія «Фармасофт» одна з небагатьох в Україні спеціалізується в сфері логістичного супроводу клінічних досліджень. Для перевезення таких особливих вантажів і захист має бути особливим. З метою підвищення рівня безпеки вантажного відсіку автотранспорту, компанія прийняла рішення щодо встановлення ізраїльських замків MUL-T-LOCK® ArmaDlock (Мультилок Армадлок) на свій парк автомобілів.

    Корпус замків ArmaDlock  виготовлений зі спеціального сплаву, що використовується в аерокосмічній промисловості. Даний сплав одночасно забезпечує особливу, підвищену міцність виробу та невелику вагу. Завдяки такому унікальному поєднанню характеристик, довгострокова експлуатація замка ArmaDlock не призведе до провисання дверей автомобіля. Вага замка разом з елементами кріплення становить усього 795 грам.

    Докладніше про те, як захистити вантаж при перевезенні читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору