Комплексне рішення безпеки для лідера ринку хімічної промисловості України / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплексне рішення безпеки для лідера ринку хімічної промисловості України

  • 05.12.2016

    Комплексне рішення безпеки для лідера ринку хімічної промисловості України

    Комплексне рішення безпеки для лідера ринку хімічної промисловості України

    Гігант сучасної хімічної індустрії України – Одеський припортовий завод – особливого представлення не потребує. Незважаючи на відносно молодий вік, підприємство займає лідируючі позиції в галузі та є другим за величиною виробником хімічних добрив у Європі. Зробити це вдалося не в останню чергу завдяки відсутності компромісів в питаннях якості продукції, що випускається і загальної організації роботи підприємства.

    Ось і цього разу, дбаючи про безпеку і функціональність, Одеський припортовий завод зробив комплексну закупівлю ізраїльських циліндрів Mul-t-lock® 7x7, японських дотягувачів RYOBI® і фінських дверних останов PISLA®.

    Циліндр Mul-t-lock® 7x7 стане серйозною перешкодою на шляху зловмисників, та унеможливить несанкціоноване  проникнення у будь-яке приміщення. Показники секретності циліндрового механізму Mul-t-lock® 7x7 суттєво перевищують вітчизняні аналоги у класі Standard Security.

    Особливостями даної продукції є надійний захист від злому відмичками або свердління завдяки посиленому сталевому піну спеціальної форми. Технологія «одинарний пін», захищений профіль ключа і велика кількість можливих комбінацій (280 тис.) роблять циліндри Mul-t-lock® 7x7 неперевершеними за співвідношенням «ціна-якість».

    Важливо, що придбати додатковий ключ можна тільки в сертифікованих сервісних центрах при наявності кодової картки, що постачається в комплекті із циліндром, за підписом власника картки. Тому, встановлюючи дома або на підприємстві циліндри Mul-t-lock® 7x7, ви можете бути впевнені, що без вашого відома ніхто не зможе зробити дублікат.

    Універсальні дотягувачі RYOBI® D-2550 BC UNIV (М405 ВС) можуть бути використані як для внутрішніх, так і для вхідних дверей приміщення, мають безліч переваг, тому й не дивно, що  їх і вибрали для встановлення на Одеський припортовий завод.

    Використання дверних дотягувачів дозволяє контролювати закриття дверей (вони будуть завжди зачиненими) і захищає замки та дверні конструкції від пошкодження, а також зберігають тепло та виконують  функції протипожежного захисту. Дверні дотягувачі – невід'ємний атрибут офісних, виробничих і торговельних приміщень, що забезпечують належний рівень безпеки при користуванні дверима, а також необхідний елемент практично будь-якої системи контролю доступу.

    Японські дотягувачі RYOBI® D-2550 BC UNIV оснащені гальмом відкривання, та можуть використовуватися для установки навіть на протипожежні двері з межею вогнетривкості 60 хв. На цих дотягувачах можна регулювати початкову і кінцеву швидкість закриття. Крім того, можна обрати один з трьох варіантів декоративного виконання – сріблястий, темно-бронзовий або білий – для створення єдиного інтер’єрного ансамблю.

    Дверні останови виробництва фінської компанії PISLA® використовуються для продовження терміну експлуатації дверей та запобігають пошкодженню дверного полотна і стін. Це механічні фіксатори відкритих дверей, що виробляються з металу і підбираються відповідно до загальної стилістики дверей.

    Особливо корисно використовувати дверні останови для вхідних конструкцій (офісні приміщення з великою кількістю відвідувачів, магазини, державні установи тощо) та для міжкімнатних дверей у квартирі або будинку. Встановивши дверні останови PISLA®, ви збережете не лише дверне полотно та стіни від пошкоджень і подряпин, але й подовжите термін експлуатації дверей та дверної фурнітури.

    Підготовка такого комплексного рішення для Одеського припортового заводу, а також встановлення продукції безпеки були здійснені фахівцями «Південного ЛоксМайстра» (м. Одеса) – офіційного партнера «СПВ Компані Лтд.».

    Таким чином, ще один великий об’єкт в Україні отримав найкращу продукцію в галузі безпеки, яка дозволяє вирішити не лише проблеми із замиканням дверей, але й продовжує термін їх експлуатації. Варто також зазначити, що вся встановлена продукція безпеки повністю сертифікована в Україні і забезпечується гарантією, а також необхідним сервісним обслуговуванням.

    З повним асортиментом систем безпечного замикання можна ознайомитися на сайті СПВ Компані Лтд. Детальніше про продукцію MUL-T-LOCK®, RYOBI® та PISLA® читайте також в журналі «Замки і ключі» і в блозі кращих фахівців галузі bezpeka.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору