Готель City Holiday. Надійне доповнення п’ятизіркового комфорту / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Готель City Holiday. Надійне доповнення п’ятизіркового комфорту

  • 26.10.2016

    Готель City Holiday. Надійне доповнення п’ятизіркового комфорту

    Готель City Holiday. Надійне доповнення п’ятизіркового комфорту

    Японська корпорація RYOBI® (Ріобі) – світовий лідер у виробництві дверних дотягувачів. Високоточні механічні компоненти, що використовуються при виробництві, та досконалі технології лиття забезпечують неперевершену надійність і тривалий термін експлуатації. Дотягувачі RYOBI® є найкращим рішенням для дверей як корпоративних, так і приватних об'єктів.

    Саме дверні дотягувачі RYOBI® стали предметом чергового реалізованого проекту офіційного імпортера продукції безпеки провідних світових виробників «СПВ Компані Лтд.». Комплексне встановлення дотягувачів – завдання яке було поставлено готелем City Holiday Resort & SPA  5*, що в місті Києві. Під час виконання цього завдання важливо було враховувати той факт, що в готелях категорії  «5 зірок» висуваються надзвичайно високі вимоги до забезпечення приватності та відпочинку гостей, їх безпеки.

    Встановлення дотягувачів у City Holiday Resort & SPA 5* було здійснено відділом обслуговування корпоративних об’єктів магазина-партнера «СПВ Компані Лтд.»«ЛоксМайстер на Печерську».

    Основне завдання фахівців «ЛоксМайстер на Печерську» полягало у правильному підборі дотягувачів, характеристики яких відповідали б фізичним параметрам дверного полотна, його особливостям, оскільки це головна умова, що дозволяє забезпечити адекватну та безвідмовну роботу дотягувачів протягом багатьох років. Після детального ознайомлення з об’єктом та вимогами замовника для встановлення у City Holiday Resort & SPA 5* було обрано найкраще рішення – дверні дотягувачі RYOBI® японського виробництва.

    Цікавою особливістю роботи з City Holiday Resort & SPA 5* стало те, що в рамках одного проекту були використані дотягувачі RYOBI® накладного та врізного монтажу з усіма варіантами тяг (стандартною, ковзною, паралельною) та в усіх доступних кольорах обробки: сріблястому, білому, темно-коричневому, а також (за вимогою готелю) золотому!

    Чому ми рекомендуємо дотягувачі RYOBI®:
    Надійність і неперевершена японська якість;
    Досконалий дизайн для будь-якого інтер'єру;
    Постійне вдосконалення продукції;
    Довіра клієнтів з усього світу. 

     

    Дверні дотягувачі управляють закриттям дверей і захищають замки та дверні конструкції від пошкодження. Також дверні дотягувачі виконують функції збереження тепла та протипожежного захисту. Дверні дотягувачі - невід'ємний атрибут офісних, виробничих і торговельних приміщень, що забезпечують належний рівень безпеки при користуванні дверима, а також необхідний елемент практично будь-якої системи контролю доступу. 

    Основні переваги дотягувачів для внутрішніх і зовнішніх дверей RYOBI®:
    Країна-виробник: Японія;
    Регулювання початкової та кінцевої швидкостей закриття;
    Ресурс експлуатації: 1 000 000 циклів;
    Робоча температура: -20°С...+45°С;
    Різні варіанти кольорового виконання. 

     

    З асортиментом дверних дотягувачів RYOBI® можна ознайомитись на сайті «СПВ Компані Лтд.». Докладніше про продукцію RYOBI® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.
     

     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору