Ручки-скоби ARCHITECT і GAMA: стильна безпека із Чехії / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ручки-скоби ARCHITECT і GAMA: стильна безпека із Чехії

  • 18.08.2016

    Ручки-скоби ARCHITECT і GAMA: стильна безпека із Чехії

    Чеська компанія ROSTEX® (Ростекс) – відомий у всьому світі і визнаний серед професіоналів галузі безпечного замикання виробник надійної захисної фурнітури для вхідних дверей, а також дизайнерської фурнітури для міжкімнатних дверей та вікон.

    Генеральний імпортер продукції безпеки провідних світових виробників «СПВ Компані Лтд.» повідомляє про поповнення асортименту зовнішніх ручок-скоб ROSTEX® новими моделями ARCHITECT і GAMA в матовій обробці, а також ручками-половинками до них TREVIS0, NOVARA, NAPOLI, що встановлюються на внутрішню сторону дверного полотна і забезпечують відкриття дверей з середини.

    Головною особливістю ручки-скоби є її захисна (фіксаційна) функція – така ручка не дозволяє відкрити двері ззовні, навіть якщо вони замкнені лише на заскочку.

    Ручки-скоби ARCHITECT і GAMA виготовлені із цілісної (без порожнин) нержавіючої сталі, завдяки чому мають високі експлуатаційні характеристики, призначені для зовнішнього використання і можуть кріпитись як на металевих, так і на дерев’яних дверях.

    Нові моделі ROSTEX® можуть бути встановлені не тільки зазвичай стандартним вертикальним способом, а і горизонтальним. Така варіативність способів монтажу ARCHITECT і GAMA, у поєднанні із їх мінімалістичним стилем, має неабияке значення у процесі розробки дизайну вхідних дверей.

    Нові моделі ручок-скоб із нержавіючої сталі в матовій обробці ARCHITECT і GAMA від ROSTEX® нададуть дверям солідності, зроблять їх по-справжньому стильними.

    Задля захисту циліндра дверного замка, разом із новими моделями ручок-скоб ARCHITECT і GAMA «СПВ Компані Лтд.» рекомендує встановлювати захисний протектор ROSTEX® R3 Quadrum, що має третій клас безпеки.

     

    Розміри нових ручок-скоб, які з’являться на складі «СПВ Компані Лтд.» вже у вересні:

    ARCHITECT – довжина 900 мм., міжосьова відстань 800 мм.;

    ARCHITECT – довжина 600 мм., міжосьова відстань 500 мм.;

    GAMA – довжина 1000 мм., міжосьова відстань 800 мм.;

    GAMA – довжина 850 мм., міжосьова відстань 650 мм.

    З повним асортиментом захисної та інтер’єрної фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті «СПВ Компані Лтд.». Докладніше про продукцію ROSTEX® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору