e-Safetronic на Jeep Wrangler і Jeep Grand Cherokee / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > e-Safetronic на Jeep Wrangler і Jeep Grand Cherokee

  • 15.07.2016

    e-Safetronic на Jeep Wrangler і Jeep Grand Cherokee

    e-Safetronic на Jeep Wrangler і Jeep Grand Cherokee

    Jeep - легендарний позашляховик преміум класу з багатою історією. Ця марка була створена як виробник автомобілів для армії, звідси й виходить ряд значних переваг, а завдяки своєму багатому родоводу Jeep і по сей день є еталоном повнопривідних позашляховиків.

    Електромеханічні протиугінні замки e-Safetronic набирають все більше популярності серед автовласників не тільки в Україні, але і в Чехії. За запитом клієнта з Праги, в центрі розробки CONSTRUCT A&D проведена ексклюзивна розробка і установка систем e-Safetronic на позашляховики Jeep Wrangler і Jeep Grand Cherokee.

    Власник – справжній поціновувач цієї американської марки, для якого мабуть автомобіль є не просто засобом пересування, довірив безпеку своїх улюблених авто саме системі e-Safetronic. Протягом декількох днів, фахівцями центру розробки, що функціонує на базі заводу Construct, була проведена ексклюзивна розробка і установка систем.

    В системі e-SAFETRONIC втілені кращі традиції виробника по виготовленню механічної частини з інноваційними електронними технологіями. e-SAFETRONIC - блокіратор КПШ з електроприводом, автоматично стає під охорону, блокуючи перемикання селектора КПП, після виключення запалення. Для розблокування CONSTRUCT e-Safetronic достатньо прикласти безконтактний чіп до відомого лише водієві місця в автомобілі.

    Замкова частина встановлюється за допомогою зривного кріплення на заводські кріпильні точки кузова автомобіля, не вимагає свердління пластика консолі, повністю захована в підконсольному просторі.
    e-SAFETRONIC принциповим чином підвищує комфорт управління охоронною системою автомобіля і значно знижує ймовірність його викрадення.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору