Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на InterBuildExpo 2016! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на InterBuildExpo 2016!

  • 26.02.2016

    Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на InterBuildExpo 2016!

    Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на InterBuildExpo 2016!
    «СПВ Компані Лтд» запрошує професіоналів галузі та усіх зацікавлених осіб відвідати наш стенд на весняній виставці InterBuildExpo 2016. Захід відбудеться з 23 по 26 березня 2016р. на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» по вулиці Салютній, 2-Б.
     
    Цього року «СПВ Компані Лтд» приймає участь у виставці під девізом «Додай безпеки в свої двері!». Ні для кого не є секретом, що на фоні суттєвого погіршення ситуації в Україні значно збільшилась кількість крадіжок майна громадян. При цьому довести провину крадія доволі складно, адже його треба, так би мовити, «схопити на гарячому». Крім того, квартирні крадії як правило, відразу ж намагаються позбутися вкрадених речей. То ж перед тим, як крадія затримають, він встигає обікрасти декілька квартир. Часто самі громадяни провокують грабіжників на злочин, адже вхідні двері більшості квартир, як і раніше, обладнано замками з найдешевшими циліндрами, які можуть бути лише тимчасовими, але аж ніяк не захистять оселю і майно від вторгнення більш-менш підготовлених злодіїв.

    Саме тому гостям нашого стенду будуть представлені найкращі на сьогоднішній день рішення у галузі безпеки: замкові циліндри MUL-T-LOCK Interactive+, MUL-T-LOCK MT5+, ABLOY® Protec2, а також захисна фурнітура ROSTEX®.
     
     
    Серед основних переваг даної продукції:
    Представлені замкові циліндри запатентовані, тобто виготовити ключ до них можна лише в авторизованому сервісному центрі при наданні кодової картки, а продаж бланків ключів суворо контролюється;
    Висока секретність, що забезпечує надійний захист від відкриття відмичками;
    Широкі можливості сервісного обслуговування;
    Захисна фурнітура ROSTEX® надійно захищає замок та циліндр від вандального зламу та має високі експлуатаційні якості завдяки виготовленню із нержавіючої сталі.
     
    Поціновувачам сучасних технологій напевно сподобаються інноваційні продукти у галузі безпеки: електромеханічні циліндри MUL-T-LOCK® Interactive®+ CLIQ® і MUL-T-LOCK® MT5®+ CLIQ® , електромеханічний моторний циліндр Mul-T-LOCK® ENTR™ і унікальна електронна система контролю ключів MUL T LOCK® Traka21.
     

    Пріоритетним напрямом нашої роботи також є співпраця з українськими виробниками дверей. Для декору своєї продукції вони широко використовують ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт) та сланцевий шпон SlateStone® (Слейтстоун). Саме для українських споживачів наші спеціалісти спільно з високопрофесійною командою технологів та друкарів ізраїльського виробника HAOGENPLAST розробили п’ять нових кольорів VINORIT® – 5 новинок сезону 2016, з якими Ви зможете ознайомитися на нашому стенді.
     

    Це далеко не всі цікавинки, які ми плануємо продемонструвати, то ж не втрачайте нагоди познайомитися з усіма останніми новинками у галузі безпеки та декору!
     
    Ми радо чекаємо на Вас у третьому павільйоні виставки! Зі схемою розташування нашого стенду можна ознайомитись нижче.
     
    «СПВ Компані Лтд» запрошує відвідати стенд на весняній виставці InterBuildExpo 2016
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору