Розроблено перший електромеханічний замок CONSTRUCT® e-GPL для AUDI Q7 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розроблено перший електромеханічний замок CONSTRUCT® e-GPL для AUDI Q7

  • 29.07.2015

    Розроблено перший електромеханічний замок CONSTRUCT® e-GPL для AUDI Q7

    Розроблено перший електромеханічний замок CONSTRUCT® e-GPL для AUDI Q7
    Повідомляємо наших професійних партнерів, що у лінійці електромеханічних протиугінних пристроїв від чеської компанії CONSTRUCT з’явився новий електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® e-GPL (Gas Pedal Lock) - замок педалі газу з електроприводом.Електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® e-GPL (Gas Pedal Lock) для AUDI Q7
     
    Замок CONSTRUCT® e-GPL розроблений спеціально для тих автомобілів, де рішення з блокування селектора КПШ з метою захисту від угону – технічно неможливе. Перші механічні замки педалі газу CONSTRUCT® GPL з’явились для популярних моделей позашляховиків LAND ROVER, де через використання спеціальної електронної «шайби» для перемикання режимів трансмісії, блокування селектора КПШ було неможливо.
     
    Новий автомобіль Q7 став першим представником німецької марки AUDI, на який було розроблено електромеханічний замок педалі газу CONSTRUCT® e-GPL. Даний протиугінний блокіратор встановлюється на штатні місця кріплення за допомогою зривних гвинтів. Система стає під охорону після вимкнення запалювання та блокує педаль газу від натискання. Відкриття замка відбувається за допомогою безконтактного чіпа, який потрібно прикласти до секретного місця, де знаходиться спеціальний зчитувач. Встановлений замок педалі газу CONSTRUCT® e-GPL непомітний у інтер’єрі автомобіля та не порушує ергономіку салону.
     
    Електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® e-GPL (Gas Pedal Lock) для AUDI Q7
     
    У зв’язку з тим, що в компанії AUDI планують використовувати нову технологію «джойстика» для перемикання селектора КПШ і надалі в нових авто, модельний ряд даних типів замків буде поступово розширюватись. Слідкуйте за нашими новинами!
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі. 
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору