У Києві відбувся Х Міжнародний семінар УЛФ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У Києві відбувся Х Міжнародний семінар УЛФ

  • 15.07.2015

    У Києві відбувся Х Міжнародний семінар УЛФ

    У Києві відбувся Х Міжнародний семінар УЛФ
    Цьогорічний Міжнародний семінар Української Локсмайстер Федерації (УЛФ), що відбувся 10 липня, став ювілейним – десятим. Захід зібрав гостей як з України, так і з-за кордону у приміщенні конференц-залу «Конгрес» столичного готелю «Братислава».
     
    Семінар розпочався зі вступного слова президента Правління УЛФ Іллі Воїнова, який привітав гостей та представив учасників семінару: представників компаній RYOBI® (Ріобі), TOKOZ® (Токоз), ABLOY® (Аблой), KEYLINE® (Кейлайн), а також ізраїльської компанії VEGA (Вега), що уперше бере участь у заході УЛФ.
     
    Гість з японської компанії RYOBI® - Нобумаса Цукамото (Nobumasa Tsukamoto) представив аудиторії нову розробку інженерів RYOBI®: дотягувач GEOPRO GC-4V, що наразі проходить активне тестування на своїй батьківщині. Окрім того, було повідомлено про появу нової покращеної моделі дотягувача накладного монтажу D-2550DA.
     
    Представниця чеської компанії TOKOZ® - Міхаела Валушкова (Michaela Valouškova) розповіла про розмаїття замків та циліндрів, що виготовляє TOKOZ®. Зокрема серед них згадувався і замок US 250, який розроблений для безпечного замикання люків. Саме ця модель замка встановлена на люках у Празькому аеропорті з метою попередження ймовірних терористичних атак. До речі, висячі замки TOKOZ® вже доступні на складі «СПВ Компані Лтд.» для замовлення.
     
    Гість з Ізраїлю – Янів Кохен (Yaniv Cohen) продемонстрував аудиторії семінару абсолютно нову в Україні продукцію компанії VEGA – механічні циліндри VP-7 класу Mid-High level. Дана розробка використовує патентовані технології. Зокрема, лезо ключа оснащене патентованою нано-кулькою, яка задіює спеціальний пін у механізмі циліндра та слугує додатковим елементом захисту. Незабаром нові циліндри VEGA можна буде випробувати власноруч у навчально-дослідницькому центрі «СПВ Компані Лтд». Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути першими!
     
    Компанія ABLOY® зосередила увагу гостей на особливостях та перевагах платформи Protec2, посиленої технологією CLIQ®. Також Максим Пахольчук – представник Abloy Oy в Україні та країнах СНД, відвів окрему увагу ролі надійних висячих замків ABLOY® у індустріальному замиканні.
     
    Компанія KEYLINE® традиційно привезла на Міжнародний семінар УЛФ нове професійне обладнання для виготовлення ключів. Цього року ними стали новітні комп’ютеризовані верстати лінійки Ninja, що здатні виготовляти широкий спектр різноманітних типів ключів, включаючи автомобільні ключі та ключі патентованих платформ. А також інноваційний декриптор 884 Mini.
     
    Завершився семінар виступом представників «СПВ Компані Лтд.». Тарас Барабаш – менеджер напряму Інноваційні замкові технології, розповів гостям про нові розробки у сфері безпечного замикання. Зокрема, новий «інтелектуальний» замок ENTR™ та електронну систему контролю ключів TRAKA 21. Обидва продукти доступні на складі «СПВ Компані Лтд.» для замовлення.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору