На VIII Міжнародній зустрічі дилерів KEYLINE® презентували нові комп’ютеризовані машини для виготовлення ключів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > На VIII Міжнародній зустрічі дилерів KEYLINE® презентували нові комп’ютеризовані машини для виготовлення ключів

  • 05.08.2014

    На VIII Міжнародній зустрічі дилерів KEYLINE® презентували нові комп’ютеризовані машини для виготовлення ключів

    На VIII Міжнародній зустрічі дилерів KEYLINE® презентували нові комп’ютеризовані машини для виготовлення ключів
    Делегація представників «СПВ Компані Лтд.» мала змогу ознайомитись з новими комп’ютеризованими машинами KEYLINE® для виготовлення ключів, що презентували гостям на щорічній Міжнародній зустрічі дилерів (International Distributors’ Meeting), яку проводили наші партнери – компанія KEYLINE®. «СПВ Компані Лтд.» виступає генеральним імпортером продукції KEYLINE® з 2007 року.

    Зустріч пройшла в офісі компанії KEYLINE® (кейлайн), що знаходиться в місті Конегльяно (Conegliano) в Італії. Програму зустрічі дилерів відкрив пан Массімо Б’янкі (Massimo Bianchi), який займається стратегічним плануванням розвитку компанії KEYLINE® (кейлайн). Він наголосив на тому, що подібні зустрічі – це не просто можливість оцінити багаторічну співпрацю компаній, але й спосіб поділитися набутим досвідом та стратегічними планами на майбутнє. Массімо Б’янкі підкреслив, що KEYLINE® (кейлайн) не стоїть на місці, а постійно розвиває технології та удосконалює виробничу базу для того, щоб відповідати на нові виклики ринку та потреби споживачів. Адже самі технології – це лише інструмент для задоволення потреб споживача. Після завершення офіційної частини зустрічі, пан Б'янкі запросив гостей ознайомитися з власною вражаючою колекцією історичних ключів та замків, яку він збирає протягом довгих років.
     

    Цього року KEYLINE® (кейлайн) не зрадила своїм традиціям та девізу: «Думай по-новому!» і представила нові розробки у галузі нарізання ключів. Увазі гостей заходу були представлені комп’ютеризовані машини для виготовлення ключів - NINJA LASER (ніндзя лазер) і NINJA VORTEX (ніндзя вортекс), а також комп’ютеризований пристрій для зчитування профілів ключів CAMILLA BIANCHI READER (камілла біянкі рідер).
     
    NINJA LASER ниндзя лазер NINJA VORTEX ниндзя вортекс

    Компанія KEYLINE® (кейлайн) не оминула увагою і ринок виготовлення автомобільних ключів. Було анонсовано технологію клонування автомобільних ключів FORD з підтримкою функції REMOTE CONTROL (ремоут контрол), яка буде широко доступна, починаючи з вересня місяця цього року. Також компанія анонсувала програмне оновлення для декриптора BIANCHI 884 ULTEGRA (біянкі ультегра), яке не тільки розширить асортимент автомобілів, для яких можна буде клонувати додаткові ключі, що містять транспондер, але й клонувати транспондери MEGAMOS (мегамос) перших поколінь.

    Після завершення презентаційної частини заходу всі дилери компанії KEYLINE® (кейлайн) мали змогу ознайомитись та власноруч спробувати роботу нових машин для виготовлення ключів та протестувати нові технології з клонування автомобільних ключів з транспондером.
     
    ELF УЛФ

    Окрім того, делегація «СПВ Компані Лтд.» завітала й на щорічні Збори Європейської Локсмайстер Федерації (ELF), що проходили у м. Флоренції (Firenze), яке на цей час перетворилось на справжню європейську столицю у галузі виготовлення ключів. У рамках заходу ELF пройшла велика виставка, присвячена галузі безпечного замикання, в якій компанія KEYLINE® (кейлайн) прийняла участь не тільки як учасник, а й в якості «Золотого спонсора». Насичена програма зустрічей, освітніх курсів, семінарів та практикумів зібрала фахівців галузі виготовлення ключів з усього світу.
     
    ELF УЛФ
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору